Αναχώρησε για Αζερμπαϊτζάν ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για το Αζερμπαϊτζάν, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Γκαμπάλα. Δείτε φωτογραφίες και videos.

Αναχώρησε για Αζερμπαϊτζάν ο ΠΑΟΚ

Ξεκίνημα με το... δεξί θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο Europa League απέναντι Γκαμπάλα, την οποία θέλει να "γονατίσει" για να πάρει το "διπλό". H αναχώρηση της αποστολής για το Μπακού ήταν προγραμματισμένη στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης και το ταξίδι για το Αζερμπαϊτζάν θα έχει διάρκεια 3,5 ώρες. Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" γύρω στις 8.45 και μαζί με αυτήν ήταν οι Φρανκ Αρνεσεν και Σπύρος Μηλιωρίδης (στο ματς της Πέμπτης θα βρεθεί και ο Ιβάν Σαββίδης).

Αναχώρησε για Αζερμπαϊτζάν ο ΠΑΟΚ

Να σημειωθεί πως λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο ο Τούντορ με τον Αρνεσεν είχαν ένα "πηγαδάκι" για αρκετή ώρα ενώ κεντρικό πρόσωπο στην αποστολή του ΠΑΟΚ ήταν ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ καθώς πολλοί ταξιδιώτες του ζητούσαν να βγουν φωτογραφία μαζί του και ο Βούλγαρος δεν αρνιόταν σε κανέναν. Αυτό είναι το πρώτο ταξίδι του Μπερμπάτοφ μαζί με τον "Δικέφαλο" με αεροπλάνο.

Αναχώρησε για Αζερμπαϊτζάν ο ΠΑΟΚ

Θυμίζουμε πως ο Ιγκορ Τούντορ δεν θα έχει στην διάθεσή του για το ματς της Πέμπτης τον Εργκους Κάτσε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Πάρτε μια "γεύση" από την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK