Αθανασιάδης: "Να πετύχω κι άλλα ρεκόρ"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, που έγινε ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που πετυχαίνει τρία γκολ σε ευρωπαικό ματς, μίλησε για το ρεκόρ του και το παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ.

Αθανασιάδης: "Να πετύχω κι άλλα ρεκόρ"

O Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε τρία γκολ στο ματς με την Ντιναμό Μινσκ και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής:

"Θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη διοργάνωση, μπήκαμε πολύ δυνατά και στο τέλος πετύχαμε ένα μεγάλο σκορ. Θετικό είναι ότι βγαίνει η δουλειά της προπόνησης. Θέλουμε να δείχνουμε το καλύτερο πρόσωπό μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Eχουμε δείξει κάθε χρόνο πως στην Ευρώπη δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ρεκόρ μου και ελπίζω στα επόμενα χρόνια μετά και την ανανέωση του συμβολαίου μου να πετύχω και άλλα ρεκόρ. Πλέον είμαι πιο ήρεμος".

Έκλεισαν ραντεβού Σαββίδης και Κουκοδήμος

Ο Κώστας Κουκοδήμος ήταν στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολούθησε το ματς με την Ντιναμό Μινσκ. Χαιρετήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη αλλά δεν συζήτησαν το αν ο ίδιος θα πάρει κάποιο ρόλο στον ΠΑΟΚ. Πάντως κλείστηκε ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών ώστε αυτό να γίνει μέχρι την Κυριακή.

Παπαδόπουλος: "Αγαπημένο μου γήπεδο η Τούμπα"

Ντεμπούτο με γκολ συνδύασε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο ματς απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δήλωσε:

"Αυτό το γήπεδο ήταν ανέκαθεν αγαπημένο μου, ακόμη κι όταν ερχόμουν ως αντίπαλος. Πάντα έχεις ωραία διάθεση να παίξεις ποδόσφαιρο, σου δίνει κίνητρο. Ήταν ωραίο που σκόραρα στο ντεμπούτο μου, αλλά σημαντικότερη είναι η νίκη. Το ματς δεν ήταν εύκολο, εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο με την απόδοσή μας.

Αξίζει να ζήσεις την εμπειρία που σου δίνει η Τούμπα. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και επαναλαμβάνω ότι εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο, σκοράραμε σχεδόν σε κάθε φάση που κάναμε στην αρχή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK