Δεν αλλάζει "συνταγή" ο Αναστασιάδης

Έχοντας ως "αντίπαλο" και το κρύο που επικρατεί στην Λευκορωσία, ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την Πέμπτη (27/11) μία σημαντική νίκη κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ

Δεν αλλάζει "συνταγή" ο Αναστασιάδης

Ο Αγγελος Αναστασιάδης μπορεί να μην δοκίμασε σχήμα στη τελευταία προπόνηση που έγινε στην Τούμπα πριν από την αναχώρηση, ωστόσο, φαίνεται να έχει ήδη καταλήξει στην ομάδα που θα παρατάξει το βράδυ της Πέμπτης (27/11, 20.00) στο παγωμένο Μπορίσοφ, την ευρωπαϊκή έδρα της Ντιναμό.

Μπροστά από τον Γλύκο, την άμυνα θα αποτελούν από δεξιά οι Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς και Ρατς, ενώ τριάδα στα χαφ θα είναι οι συνήθεις ύποπτοι Κάτσε, Τζιόλης και Τζανδάρης.

Ο Σαλπιγγίδης, που ξεκουράστηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος, αφού λόγω μικρού τραυματισμού δεν ήταν στην αποστολή της Εθνικής, θα παίξει δεξιά, ο Περέιρα μάλλον αριστερά για να συγκλίνει προς τον άξονα και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης.

Δωρεάν μετακίνηση για τους οπαδούς της Ντιναμό

Ο ΠΑΟΚ θα έχει την Πέμπτη (27/11) στο πλευρό του περίπου 80 οπαδούς, μεταξύ αυτών και μερικούς ηρωικούς που ταξιδεύουν με πούλμαν. Αξίζει να σημειωθεί, εξάλλου, ότι η διοίκηση της Ντιναμό ναυλώνει πούλμαν για να μετακινηθούν δωρεάν οι οπαδοί της από το Μινσκ στο Μπορίσοφ, δηλαδή μία απόσταση 80 χλμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK