Δυσάρεστα νέα για Σκόνδρα

Βαρύ διάστρεμμα έχει υποστεί σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα στην Τούμπα και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις την Παρασκευή (24/10).

Δυσάρεστα νέα για Σκόνδρα
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σκόνδρας αντικαταστάθηκε από τον Κίτσιου στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με την Φιορεντίνα, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Αυτή, ήταν η πρώτη ανάγνωση της κατάστασής του.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Ιταλούς έγινε γνωστό ότι ο Σκόνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα. Συγκεκριμένα πρόκειται για διάστρεμμα β' βαθμού.

Περαιτέρω εξετάσεις (μαγνητική τομογραφία) θα γίνουν την Παρασκευή (24/10), όταν και θα γίνει γνωστό το ακριβές χρονικό διάστημα απουσίας του. Πάντως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα απουσιάσει για αρκετό καιρό από τα γήπεδα.

Τι έγραψε ο παρατηρητής

Τέλος, χρηματικό πρόστιμο αναμένεται να πληρώσει ο ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στις κερκίδες της Τούμπας κατά την διάρκεια του αγώνα με την Φιορεντίνα, αφού ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ έγραψε στο φύλλο αγώνα πως έγινε χρήση λέιζερ, ενώ αργά το βράδυ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των ανθρώπων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με αυτούς του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK