Έφτασε στη Δανία η αποστολή του ΠΑΟΚ

Στη Κοπεγχάγη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (26/8) η αποστολή του ΠΑΟΚ. Πόσοι οπαδοί του "Δικεφάλου" αναμένονται την Πέμπτη (27/8) στο γήπεδο στο ματς με την Μπρόντμπι.

Έφτασε στη Δανία η αποστολή του ΠΑΟΚ

Μετά από ταξίδι περίπου τριών ωρών ο ΠΑΟΚ έφτασε πριν από λίγη ώρα στην Κοπεγχάγη, ενόψει του αυριανού (27/8) αγώνα με την Μπρόντμπι. O Αλέξανδρος Τζιόλης, μάλιστα, λίγο μετά την άφιξη, υπέγραψε αυτόγραφα στο ειδικό άλμπουμ καριέρας που του είχε ετοιμάσει ένας Δανός φίλαθλος

Όσον αφορά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, έχει ξεκινήσει για Δανία ένα λεωφορείο ήδη από Μακεδονία (Σέρρες, Δράμα κτλ), τρία από Γερμανία, ενώ θα πάνε και πολλοί με Ι.Χ. από Σουηδία. Το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ και υπολογίζεται ότι την Πέμπτη (27/8) στο γήπεδο της Μπρόντμπι θα βρεθούν περίπου 300 φίλοι του "Δικεφάλου".

Έφτασε στη Δανία η αποστολή του ΠΑΟΚ

Τέλος να σημειωθεί ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν θα επιστρέψει την Παρασκευή (28/7) με την υπόλοιπη αποστολή στη Θεσσαλονίκη, αφού θα μεταβεί στη Νίκαια της Γαλλίας για την κλήρωση των ομίλων του Europa League.

Ο Ιταλος Ταλιαβέντο ρέφερι στον αγώνα με Μπρόντμπι

Ο 43χρονος Ιταλός, ιδιοκτήτης κομμωτηρίου, Πάολο Ταλιαβέντο ορίστηκε να διευθύνει τον επαναληπτικό κόντρα στην Μπρόντμπι στην Δανία για τα πλέι οφ του Europa League. Στους φίλους του ΠΑΟΚ, το όνομα του ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις καθώς ο Ιταλός είχε διαιτητεύσει την αναμέτρηση του Σουκρού Σαράτσογλου, όπου ο Δικέφαλος προκρίθηκε επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη την σεζόν 2010-11. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ματέο Πασέρι και Φρανστέσκο ντε Λούκα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τζιανπάολο Καλβαρέσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK