Εξω ο Μακ, "τρέλα" από τον κόσμο (videos)

Ο Μακ δεν θα αγωνιστεί τελικά στον αγώνα με την Φιορεντίνα, αφού δοκίμασε το πόδι του στην σημερινή (22/10) προπόνηση του ΠΑΟΚ αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Σλοβάκος έτρεξε μόνος του και όπως αναμένονταν ο Αγγελος Αναστασιάδης προτίμησε να μην τον καταπονέσει.

Εξω ο Μακ, "τρέλα" από τον κόσμο (videos)

Η δίψα του κόσμου του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Φιορεντίνα είναι μεγάλη. Οπως γνωστοποιήθηκε με το κλείσιμο των εκδοτηρίων σήμερα έμειναν αδιάθετα περίπου 3.000 εισιτήρια, τα οποία αντιστοιχούν 2.000 στην Θύρα 4 και τα υπόλοιπα στις Θύρες 1,2,3. Αύριο (23/10) αναμένεται να εξαφανιστούν και αυτά.

Το σχήμα της Φιορεντίνα

Η αποστολή των βιόλα έφτασε στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, ενώ όπως έγινε γνωστό από τους Ιταλούς δημοσιογράφους που έχουν ακολουθήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη η Φιορεντίνα θα παραταχθεί σε διάταξη 4-3-1-2.

Ο Ταταρουσάνου θα κάτω από τα γκολπόστ, οι Ρίτσαρντς, Ροντρίγκεζ, Μπασάντα, Πασκουάλ από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα, ο Μπαντέλι μπροστά τους, ο Βάργκας αριστερά, ο Κούρτιτς δεξιά και ο Μπόρχα Βαλέρο πίσω από τους προωθημένους Ιλισιτς και Μπερναρντέτσι.

Πολλοί Ιταλοί δημοσιογράφοι

Συνολικά, περίπου, σαράντα ξένοι δημοσιογράφοι βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα. Οι Ιταλοί είναι περίπου τριάντα, ενώ να σημειωθεί ότι έγιναν κάποιες αιτήσεις "μαϊμού" από ξένους -υποτιθέμενους- εκπροσώπους του Τύπου. Τσέχος, για παράδειγμα, ζήτησε διαπίστευση για περιοδικό της πατρίδας του και μετά από έλεγχο που έγινε αποδείχτηκε η... απάτη. Τέλος, περίπου 400 φίλαθλοι της Φιορεντίνα θα βρεθούν αύριο στην Θύρα 8 και άλλοι 50 στις Θύρες των επισήμων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK