Έρικσον: "Στην Δανία θα κριθεί η πρόκριση"

Ο επιθετικός της Μπρόντμπι, Μάγκνους Έρικσον μίλησε στον Sport24 Radio και την εκπομπή “Ιστορίες για παρέες” με τους Βασίλη Τεμπέλη και Νίκο Συριώδη.

Έρικσον: "Στην Δανία θα κριθεί η πρόκριση"

Για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για τα play off του Europa League: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Όλες οι ομάδες σε αυτό το στάδιο είναι πολύ καλές. Η Μπρόντμπι έχει τις πιθανότητες και πρέπει να είναι πολύ προσεκτική".

Για την παρουσία του Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ: "Μπορεί να επηρεάσει η παρουσία του Άρνεσεν. Η Μπρόντμπι θα κάνει ότι μπορεί για να περάσει στους ομίλους".

Για το αν θα ρωτήσει τους Σουηδούς που αγωνίζονται στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ: "Δεν νομίζω. Έχουμε το προπονητικό μας επιτελείο. Εξάλλου είμαι πολύ φίλος με το Ρόμπιν Όλσεν του ΠΑΟΚ. Θα μιλήσουμε πριν το ματς, όχι για το τακτικό, αλλά σαν αδελφός προς αδελφό".

Για το ότι δεν έχουν  κερδίσει κάποιο ματς στο πρωτάθλημα: "Έχουμε δώσει περισσότερο βαρύτητα στο Γιουρόπα και γι' αυτό δεν έχουμε πάρει κάποιο ματς στο πρωτάθλημα".

Για το πιο θεωρεί πιο σημαντικό παιχνίδι: "Πιστεύω ότι πάντα το δεύτερο παιχνίδι είναι ο τελικός. Πρέπει να πάμε στην Ελλάδα και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και στην συνέχεια στην έδρα μας να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση".

Για την πρόκριση επί της Ομόνοιας: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχει φανατικούς οπαδούς. Ήμασταν προσεκτικοί, κάτι που θα χρειαστούμε και με τον ΠΑΟΚ".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ