Έρχεται νέο πρόστιμο για ΠΑΟΚ από την UEFA

Με νέο πρόστιμο θα τιμωρηθεί ο Δικέφαλος από την UEFA, όπως φαίνεται, "πληρώνοντας" σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι τη συμπεριφορά λιγοστών οπαδών του, παρά το ότι η Τούμπα είχε εξαιρετική και κόσμια ατμόσφαιρα στην πεντάρα επί της Μπρόντμπι.

Έρχεται νέο πρόστιμο για ΠΑΟΚ από την UEFA
INTIME SPORTS

Ο παρατηρητής της αναμέτρησης με τη Μπρόντμπι έγραψε στην έκθεσή του για μία κροτίδα που έσκασε δίπλα από τους διαιτητές την ώρα που έκαναν ζέσταμα, γεγονός που θα επιφέρει τιμωρία για τους «ασπρόμαυρους». Επίσης, γράφτηκε πως άναψαν βεγγαλικά κατά την είσοδο των ομάδων και στο πρώτο γκολ, αλλά και το ήταν καλυμμένες οι σκάλες κερκίδες, κάτι το οποίο θεωρεί σημαντικό για λόγους ασφαλείας η UEFA. Το πόσο βαρύ θα είναι το πρόστιμο για τον ΠΑΟΚ θα φανεί τις επόμενες ημέρες, όταν ανακοινωθεί η ποινή.

Όσον αφορά τους πυρσούς που άναψαν οι οπαδοί της Μπρόντμπι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους ιθύνοντες της UEFA πως πέρασαν στο γήπεδο με ευθύνη των ανθρώπων ασφαλείας των Δανών, επομένως γι’ αυτούς θα τιμωρηθούν οι φιλοξενούμενοι.

Τέλος ο Ρατς

Το συμβόλαιο του Ράζβαν Ρατς με τον ΠΑΟΚ λύθηκε σήμερα, με τον Ρουμάνο να αποτελεί και τυπικά παρελθόν. Χθες τον ανακοίνωσε η Ράγιο Βαγιεκάνο, κάτι που ήταν παράτυπο, καθώς δεν είχε λυθεί η συνεργασία του με τον Δικέφαλο επίσημα. Πάντως, ο Ρατς θα επιστρέψει στην ισπανική ομάδα, καθώς το θέμα ήταν απλά τυπικό.

Επιπλέον, ο Πόποβιτς θα υπογράψει σήμερα νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα παραχωρηθεί δανεικός στον Πανσερραϊκό, με την μετακίνηση να ολοκληρώνεται την Δευτέρα.

Όσο για τα δελτία των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων, του Λέοβατς έχει έρθει, επομένως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την Ξάνθη. Ο Άντονις μάλλον θα προλάβει επίσης να είναι διαθέσιμος, ενώ για το δελτίο του Τσίμιροτ οι πιθανίτητες είναι 50-50.

News 24/7

24MEDIA NETWORK