Έτσι περνάει ο ΠΑΟΚ

Δύο νίκες, κατά κύριο λόγο, χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ στη χειρότερη περίπτωση θέλει δύο νίκες και να καλύψει και την ήττα του εκτός έδρας αγώνα με την Γκινγκάμπ.

Έτσι περνάει ο ΠΑΟΚ

Το δεδομένο είναι πως ο Δικέφαλος θέλει 6 βαθμούς για να είναι σίγουρος για την πρόκριση στους 32 του Europa League, στα δύο παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι στο -3 από την γαλλική ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση (η Φιορεντίνα καθάρισε και μαθηματικά με την πρόκριση). Αν την επόμενη αγωνιστική κερδίσει εκτός την -επίσης αδιάφορη- Ντιναμό Μινσκ και την 6η αγωνιστική στην Τούμπα κερδίσει την Γκινγκάμπ θα περάσει αν οι Γάλλοι δεν νικήσουν τους Ιταλούς. Αν έχουν κερδίσει τη Φιορεντίνα και η διαφορά παραμείνει στο -3, τότε δεν θα τους φτάνει η νίκη, αφού θα χρειαστεί να καλύψουν και το 0-2.

Πάμε τώρα στα άλλα σενάρια. Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ παίρνει ισοπαλία από τη Ντιναμό Μινσκ και η Γκινγκάμπ χάνει από τη Φιορεντίνα. Την τελευταία αγωνιστική ο Δικέφαλος θέλει απλή νίκη και με... μισό μηδέν για να προκριθεί στους "32".

Τέλος, αν ο ΠΑΟΚ χάσει την επόμενη αγωνιστική και χάσει και η Γκινγκάμπ, τότε η ελληνική ομάδα την τελευταία αγωνιστική θέλει νίκη, αλλά και να καλύψει τη διαφορά της ήττας στη Γαλλία.

Η βαθμολογία:

Φιορεντίνα 10

Γκινγκάμπ 7

ΠΑΟΚ 4

Ντιναμό Μινσκ 1

* Στο... απίθανο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας των 10 βαθμών, μένει έξω ο ΠΑΟΚ.

Επόμενη αγωνιστική:

27 Νοεμβρίου: Ντιναμό Μινσκ-ΠΑΟΚ (20:00)

27 Νοεμβρίου: Γκινγκάμπ-Φιορεντίνα (20:00)

6η αγωνιστική:

11 Δεκεμβρίου: ΠΑΟΚ-Γκινγκάμπ (22:05)

11 Δεκεμβρίου: Φιορεντίνα-Ντιναμό Μινσκ (22:05)

Διαβάστε ακόμη:

Φιορεντίνα-ΠΑΟΚ 1-1

Τα γκολ του αγώνα:

Το 0-1:

Το 1-1:

News 24/7

24MEDIA NETWORK