"Ευχαριστώ" από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον κόσμο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον κόσμο για το sold out και τη συμπαράσταση στην ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

"Ευχαριστώ" από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον κόσμο

Λίγες ώρες μετά το sold out στα εισιτήρια του αγώνα με την Ντόρτμουντ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον κόσμο για την συμπαράσταση στην ομάδα.

Αναλυτικά:

"Μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί σε 3 ώρες να εξαντλήσει εισιτήρια αγώνα! Το σημερινό φαινόμενο αποτελεί μεν πρωτοφανές περιστατικό, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη για όσους ξέρουν τη δυναμική του Συλλόγου μας.

Αυτή η δυναμική, αυτή η ενότητα, αυτή η λαχτάρα του κόσμου μετά από χρόνια να σταθεί μαζικά δίπλα στην ομάδα είναι ένα κεκτημένο που πρέπει πάση θυσία να διατηρηθεί και πάνω σε αυτό να οικοδομηθεί μια ακόμη πιο ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην ΠΑΕ, την ομάδα και τους φιλάθλους.

Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ακόμη και σε στιγμές σαν τη σημερινή, για να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των φιλάθλων μας.

Κανένα γήπεδο δεν μπορεί να χωρέσει τόσο πάθος! Ευχαριστούμε!"

Mπερμπάτοφ: "Ακόμη μια νίκη, το πρώτο γκολ για μένα"

Αναφορά στο τέρμα του κόντρα στον Ατρόμητο αλλά και στην νίκη του ΠΑΟΚ έχει ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook. "Ακόμη μια νίκη, το πρώτο γκολ για μένα", έγραψε" ο Βούλγαρος και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπευσαν να κάνουν τα σχόλιά τους.

Διαβάστε ακόμα:

Sold out σε τέσσερις ώρες στο ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ

Ηλεκτρονική... σειρά προτεραιότητας για το ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK