"Για εμάς δεν ήταν έκπληξη"

Ο τερματοφύλακας της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Όλιβερ Ζελένικα, δείχνει ότι πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του, ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

"Για εμάς δεν ήταν έκπληξη"
INTIME SPORTS

Ο "σωτήρας" της Λοκομοτίβα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο τερματοφύλακας των Κροατών, Όλιβερ Ζελένικα, ανέφερε στο goal.comοτι η ομάδα του ήταν πανέτοιμη για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: "Ειλικρινά για εμάς δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα, το προπονητικό τιμ είχε αναλύσει τον αντίπαλο και εφαρμόσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Αντιμετωπίσαμε αυτό που περιμέναμε. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι πανέτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά έδειξε τι είδους ομάδα είναι. Δεν είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά ο επαναληπτικός θα είναι πάρα πολύ δύσκολος για μας".

Για το γκολ του Μακ στις καθυστερήσεις: "Αν δεχόμασταν ένα γκολ στο 20' ή στο 60' δεν θα το κάναμε και τόσο συζήτηση, θα ήταν κάπως φυσιολογικό. Το ότι το δεχτήκαμε, ωστόσο, στις καθυστερήσεις δείχνει αφέλεια και μας κάνει να τραβάμε τα μαλλιά μας".

Για το παιχνίδι της Τούμπας: "Οπως είπε και ο προπονητής μας, στόχος μας ήταν να είμαστε ζωντανοί μετά τον πρώτο αγώνα, πράγμα που το έχουμε καταφέρει. Είδα την Τούμπα μέσα από βίντεο στο youtube. Θα είναι χαρά μας να παίξουμε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Αυτή είναι και η επιβράβευση για την προσπάθειά μας".

Για την εμφάνισή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Εκανα απλά τη δουλειά μου. Ο Κόλαρ έβαλε ένα γκολ και εγώ κλήθηκα να το υπερασπιστώ. Είμαι χαρούμενος που μπορώ και βοηθάω την ομάδα μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK