Γιάραμπεκ: "50-50 με ΠΑΟΚ οι πιθανότητες πρόκρισης"

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης για Σπάρτακ Τρνάβα και ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιουράι Γιάραμπεκ. Τι ανέφερε ο Κάμεναρ. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια.

Ο προπονητής και ο τερματοφύλακας της Σπάρτακ Τρνάβα μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Αρχικά μίλησε ο Κάμεναρ δηλώνοντας: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά παίζουμε «σπίτι» μας, παρότι δεν είναι η φυσική μας έδρα και θα παλέψουμε για την πρόκριση. Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί, έγινε sold out και το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ και να καταφέρουμε να προκριθούμε".

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιουράι Γιάραμπεκ λέγοντας: "Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50%-50%. Μπορεί να έχουμε διαφορετικούς παίκτες στην ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Ο Τσόνκα που ήταν τραυματίας και ο Μίκοβιτς που είχε ζαλιστεί και βγήκε στο 20λεπτο είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Είναι σημαντικό για μας που επιβεβαιώνεται η απουσία του Λούκας. Ήταν ο καλύτερος παίκτης του αντιπάλου μας στον πρώτο αγώνα. Ο ΠΑΟΚ και με δέκα παίκτες δεν έχασε τα πατήματα του στο παιχνίδι. Υπάρχουν καλοί παίκτες όπως ο Μακ. Δεν μπορούμε βέβαια να μείνουμε στην απουσία του Λούκας.

Το γήπεδο είναι μικρό και θα μετατραπεί σε καυτή έδρα επειδή θα είναι γεμάτο. Οι οπαδοί μας είναι εξαιρετικοί όπως και του ΠΑΟΚ. Θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του κόσμου. Επίσης οι παίκτες που είχαν πάει στο νοσοκομείο μετά την πρώτη αναμέτρηση είναι όλοι εντάξει και θα βρίσκονται στη διάθεσή μου".