Η εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ με VIDEO από την εξέδρα

Μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ντόρτμουντ, μία μερίδα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ κινήθηκε προς τη θύρα των φιλοξενούμενων. Δείτε το νέο ερασιτεχνικό VIDEO από την εισβολή.

Η εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ με VIDEO από την εξέδρα

Εκτός από την ολιγόλεπτη διακοπή στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, διακοπή που προκάλεσαν τα κανπνογόνα που άναψαν και πέταξαν όσοι βρίσκονταν στο πέταλο των οπαδών της Ντόρτμουντ, υπήρξε και δεύτερο συμβάν που τάραξε την κατά τ' άλλα ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Το περιστατικό συνέβη μετά το τέλος του αγώνα, όταν οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με κουκούλες και κράνη, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τη θύρα των φιλοξενούμενων. Τελικά, με την παρέμβαση των ανθρώπων της ασφάλειας του γηπέδου ομαλοποιήθηκε η κατάσταση.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ακόμα ένα ερασιτεχνικό VIDEO από την εισβολή, το οποίο δείχνει όλη την πορεία των οπαδών από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη.

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμα:

VIDEO: Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ με τη λήξη

Αγωνία για την "καμπάνα" της UEFA

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ