Με Μπρόουτον ή Λοκομοτίβα ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Ουαλία ή Κροατία θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, αφού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπρόουτον - Λοκομοτίβα.

Με Μπρόουτον ή Λοκομοτίβα ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Ευνοϊκή στάθηκε η κληρωτίδα για τον ΠΑΟΚ, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Μπρόουτον (3η του ουαλικού πρωταθλήματος) ή Λοκομοτίβα (4η του κροατικού πρωταθλήματος) στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το όνομα του "δικεφάλου του βορρά" ήταν ένα από τα πρώτα που βγήκαν από τους Τζιάνι Ινφαντίνο και Τζιόρτζιο Μαρκέτι που διενήργησαν ακόμα μία κλήρωση.

Παρότι μεταξύ των πιθανών αντιπάλων υπήρχαν και 5 ομάδες των ανίσχυρων του 2ου προκριματικού γύρου, εν τέλει ο ΠΑΟΚ έτυχε εναντίον ζευγαριού και έτσι θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 9 Ιουλίου, όταν και θα ολοκληρωθεί ο 1ος προκριματικός γύρος, για να μάθει σίγουρα τον αντίπαλό του.

Η πρώτη αναμέτρηση για τους Θεσσαλονικείς είναι προγραμματισμένη για τις 16 Ιουλίου, ενώ ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 23 του ίδιου μήνα.

Τα ζευγάρια του 1ου προκριματικού γύρου

 

 

 

Τα ζευγάρια του 2ου προκριματικού γύρου

 

Τουρκία ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Δήλωση πρόκληση κατά της Ελλάδας

"Κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάσουν τη Συνθήκη της Λωζάνης ως νίκη" είπε ο Τούρκος πρόεδρος, κάνοντας λόγο για "προβλήματα που αυτή θέτει σήμερα στον καθορισμό της τουρκικής επικράτειας, αλλά και του εδαφικού και εναέριου χώρου"

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ