Η Ντόρτμουντ πήρε θέση για τα επεισόδια

Με αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της και δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της, Γιόαχιμ Βάτσκε, η Ντόρτμουντ καταδίκασε τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών της στην Τούμπα.

Η Ντόρτμουντ πήρε θέση για τα επεισόδια
INTIME SPORTS

Ο Γιόακιμ Βάτσκε, Γενικός Διευθυντής της Ντόρτμουντ, τόνισε πως η συμπεριφορά μερίδας οπαδών της ομάδας ξεπέρασε τα όρια στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να είναι ανεκτή.

Αναλυτικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Ντόρτμουντ:

Φωτοβολίδες άναψαν από τους οπαδούς μας και εκτοξεύθηκαν προς τους Έλληνες φιλάθλους, πριν από μια απόπειρα που έγινε από οπαδούς του ΠΑΟΚ να εισβάλλουν προς το μέρος των οπαδών της Ντόρτμουντ μετά το σφύριγμα της λήξης. Η άσχημη πλευρά του ποδοσφαίρου φάνηκε κατά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου του ισόπαλου αγώνα της Ντόρτμουντ με τον ΠΑΟΚ για το UEFA Europa League, με δυσάρεστες σκηνές να συμβαίνουν και μετά το τελευταίο σφύριγμα.

"Ήταν δική μας ευθύνη που ξεκίνησε. Τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να είναι ανεκτή", δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Μπορούσια, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε.

Η Ντόρτμουντ πήρε θέση για τα επεισόδια
INTIME SPORTS

"Κάναμε σαφή τη θέση μας στους φιλάθλου πριν τον αγώνα. Τώρα πρέπει να ξαναδούμε ό, τι συνέβη. Ως γενική αρχή , νομίζω ότι είναι σημαντικό να ακούσουμε όλους τους εμπλεκόμενους. Αλλά τα σημερινά γεγονότα ήταν ξεκάθαρα. Εμείς θα τιμωρηθούμε με βαρύ πρόστιμο για αυτά. Αν διακόψεις έναν αγώνα, τότε έχεις ξεπεράσει το όριο. Δεν είναι πλέον αποδεκτό."

Η Ντόρτμουντ αναφέρει επίσης:

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, η ομάδα συζήτησε στο γήπεδο σχετικά με το αν θα πρέπει να πάει προς τους οπαδούς. Τελικά, επέλεξαν να το κάνουν για δύο λόγους: Αφενός, να καταστεί σαφής η γνώμη τους. Από την άλλη πλευρά, για να μεταφέρουν την άποψή τους "ότι ήταν μια μικρή μειονότητα που προκαλεί το χάος", σύμφωνα με προπονητή τον Τόμας Τούχελ. "Οι άλλοι 1.300 οπαδοί άξιζαν η ομάδα να πάει σε αυτούς και να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξή τους. Ωστόσο, μπορώ να καταλάβω πλήρως το ερώτημα του κατά πόσον θα μπορούσαν να έχουν αποφασίσει να μην πάνε."

Διαβάστε ακόμη

Καπνογόνα και διακοπή στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ 1-1

Συνελήφθησαν οπαδοί της Ντόρτμουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK