Ίβιτς: "Αν μπορούμε να αποφύγουμε τη Γιουνάιτεντ... το προτιμώ"

Να αποφύγει ο ΠΑΟΚ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ομάδες αντίστοιχης δυναμικότητας επιθυμεί ο προπονητής του "Δικεφάλου", Βλάνταν Ίβιτς, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας.

Ίβιτς: "Αν μπορούμε να αποφύγουμε τη Γιουνάιτεντ... το προτιμώ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος ερωτηθείς για την κλήρωση της Παρασκευής (26/8) εξέφρασε την επιθυμία του ο "Δικέφαλος" να αποφύγει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ομάδες σαν κι αυτή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Για το 2-0 απέναντι στην Ντιναμό: "Κάναμε ένα καλό ματς. Υπήρχαν περίοδοι που έπεσε ο ρυθμός αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, ειδικά αν έχεις ένα σκορ 2-0. Κάναμε δύο νίκες, προκριθήκαμε και είμαι ευχαριστημένος.

Για το "κέρδος" του αγώνα με την Ντιναμό: "Έπαιξαν πολλά παιδιά που δεν είχαν συμμετοχή στα άλλα ματς. Μπαίνουν στον ρυθμό σιγά-σιγά. Μας λείπουν επίσημα ματς. Νομίζω πως σιγά-σιγά τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα".

Για το αν "πονάει" ο αποκλεισμός από τον Αγιαξ: "Μην ξεχνάμε πως έχουμε αρκετά νέα παιδιά. Δεν είναι εύκολο να κάνεις κάτι άμεσα. Είμαστε ευχαριστημένος από τα ματς με τον Άγιαξ. Αν η μπάλα δεν μπαίνει μέσα, δεν μπορείς να κερδίσεις. Δεν νικάει ο καλύτερος. Τώρα έχουμε άλλα έξι ματς στην Ευρώπη".

Για την κλήρωση του Europa League: "Η λογική λέει πως έχεις περισσότερες πιθανότητες να νικάς μια ομάδα που δεν είναι τόσο δυνατή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια μεγάλη ομάδα και σίγουρα ο περισσότερος κόσμος αλλά και εμείς θα θέλαμε να παίξουμε κόντρα σε αυτήν αλλά εγώ ξαναλέω... Αν μπορούμε να αποφύγουμε τέτοιους αντιπάλους και να περάσουμε στον επόμενο γύρο, προτιμώ αυτό. Όποια κλήρωση και να είναι αύριο, εμείς θα δώσουμε μάχη για να παραμείνουμε στην διοργάνωση. Θέλουμε να συνεχίσουμε. Έχουμε και το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο. Για την Ευρώπη, όλοι ζούμε γι' αυτά τα ματς.

Για τον Πέλκα που έμεινε εκτός αποστολής: "Δεν έχει αλλάξει ο ρόλος του. Δουλεύει καθημερινά και είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά του. Στα τέσσερα επίσημα ματς που έχουμε παίξει, παίξαμε με τρεις μεσαίους δίχως δεκάρι και έπρεπε να διαλέξω ποιον θα έχω στον πάγκο. Όταν θα παίζουμε παίκτη με πίσω από τον επιθετικό, μπορεί να χωράει. Είναι παίκτης που τον υπολογίζω και θα τον χρειαστώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ - Ντιναμό Τιφλίδας 2-0
Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

News 24/7

24MEDIA NETWORK