Ίβιτς: "Δεν θέλουμε να παίξουμε καλά και να μην προκριθούμε"

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν δέχθηκε τον τίτλο του φαβορί για την αναμέτρηση κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας για τα πλέι οφ του Europa League και ξεκαθάρισε πως τον ενδιαφέρει περισσότερο η πρόκριση, παρά η εμφάνιση της ομάδας.

Ίβιτς: "Δεν θέλουμε να παίξουμε καλά και να μην προκριθούμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης ανάμεσα σε Ντιναμό Τιφλίδας και ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον προπονητή του "Δικεφάλου", Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος εμφανίστηκε συγκρατημένος στη συνέντευξη Τύπου, ένα 24ωρο πριν από την αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Europa League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Για το αν θέλει να κάνει πρόβλεψη πριν το ματς:

"Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτό που είχαμε με τον Άγιαξ. Εννοώ σε διαφορετική διοργάνωση. Ο στόχος της ομάδας θα είναι ίδιος, όπως και πριν. Ελπίζω να καταφέρουμε τώρα αυτό που δεν καταφέραμε με τον Άγιαξ".

Για το αν είναι πιο δύσκολο να προετοιμάσει την ομάδα του τώρα που είναι φαβορί:

"Δεν είμαι άνθρωπος που αποφεύγω ευθύνες ή κρύβεται από κάτι. Αν είμαστε φαβορί θα φανεί στο γήπεδο. Ο αντίπαλος έρχεται από την ίδια διοργάνωση που ήμασταν και εμείς. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Και με τον Άγιαξ με ρωτήσατε αν είμαστε φαβορί και με τη Μπαρτσελόνα να παίξουμε θα με ρωτήσετε αν είμαστε φαβορί. Στο ποδόσφαιρο πρέπει καθαρά να προετοιμάζεις την ομάδα. Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα που θα δώσει το 100% για να προχωρήσει στο Europa League.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο αντίπαλός μας έχει 6-7 διεθνείς με τη Γεωργία που πριν 1,5 μήνα έπαιξε με την Ισπανία και την κέρδισε. Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες είναι πως εννοείται ότι πρέπει να έχεις πίστη, αλλά πρέπει να σέβεσαι και την ομάδα που έχεις απέναντί σου γιατί αυτό λέει ο νόμος του ποδοσφαίρου. Αν δεν το κάνεις το πληρώνεις".

Για το αν μετρά μόνο το αποτέλεσμα ή και η εικόνα της ομάδας αυτή την περίοδο:

"Για να είμαι ειλικρινής, το να παίξουμε καλά και να μην προκριθούμε δεν το θέλουμε. Γι' αυτό με ενδιαφέρει η πρόκριση".

Για το αν υπάρχουν προβλήματα στον ΠΑΟΚ:

"Είμαστε όλοι καλά, όλοι οι παίκτες είναι οκ. Φέραμε 22 παίκτες εδώ και αυτούς που αφήσαμε έξω για άλλους λόγους δεν έχουν πρόβλημα τραυματισμού".

Για το τι παραπάνω σε σχέση με τον Άγιαξ πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει πρόκριση:

"Πρέπει να έχει σωστή νοοτροπία και στα δύο παιχνίδια. Ιδιαίτερα στο ματς εδώ. Τη νοοτροπία που είχαμε και στα δύο επίσημα ματς. Δουλέψαμε δύο εβδομάδες παραπάνω, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα. Στην Ελλάδα δεν έχει αρχίσει το Πρωτάθλημα, η Ντίναμο έχει παραπάνω ματς. Εμείς θα δώσουμε αύριο το 100%, θα είμαστε συγκεντρωμένοι αποφασισμένοι για να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι και θα περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα:

"Σχεδόν στο 95% ξέρω την ενδεκάδα, υπάρχουν ένας-δύο παίκτες που τελευταία στιγμή μπορούν να μπουν στην ενδεκάδα, θα το αποφασίσω μέχρι αύριο".

Για το αν προβληματίζεται που αναγκάζεται να αφήνει πολλούς παίκτες εκτός αποστολής και αν περιμένει να ξεκαθαρίσει το ρόστερ:

"Για μένα είναι ευχάριστο ότι έχω αρκετούς παίκτες στους οποίους μπορώ να υπολογίζω. Έχω σε κάθε θέση δύο παίκτες. Σας είπα και την προηγούμενη φορά ότι αυτοί που είναι επιπλέον από το ρόστερ που υπολογίζουμε το γνωρίζουν. Μέχρι το τέλος του μήνα είναι ανοιχτή η μεταγραφική περίοδος. Θα δούμε τι θα κάνουμε, τι θα πάρει η ομάδα μας και τι θα γίνει με τους παίκτες αυτούς. Σε σχέση με δύο-τρεις μήνες πριν είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση".

Για το πως θα παίξει ο ΠΑΟΚ:

"Εμείς κάθε ματς παίζουμε για να κερδίζουμε. Και αύριο θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Ποτέ δεν σκέφτομαι να πάω σε ένα παιχνίδι για την ισοπαλία. Πιστεύω ότι έχω παίκτες με δυνατότητα να πετύχουν αυτό που θέλω, αλλά βέβαια στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα ο αντίπαλος και αυτός έχει τον ίδιο στόχο με εμάς".

Για το πόσο επηρεάζει το πλάνο του η πιθανή αναβολή του Πρωταθλήματος:

"Είναι δύσκολο για όλους, όχι μόνο για μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε και να προχωρήσουμε. Δεν συμβαίνει πρώτη φορά, είμαστε συνηθισμένοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK