Ίβιτς: "Είμαστε έτοιμοι για τον Άγιαξ"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, υποστήριξε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τα ματς με τον Άγιαξ.

Ίβιτς: "Είμαστε έτοιμοι για τον Άγιαξ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς τοποθετήθηκε σε εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία μετά τη σημερινή κλήρωση στη Νιόν, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Περίμενα αυτήν την ομάδα. Όταν μιλήσαμε μεταξύ μας, με τους ανθρώπους της διοίκησης, είχα διαίσθηση ότι θα κληρωθούμε με τον Αγιαξ. Εχουμε παίξει στο παρελθόν απέναντί του. Είναι τεράστια ομάδα, με μεγάλη ιστορία, 4 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όλα αυτά, μας δίνουν παραπάνω κίνητρο για να προετοιμαστούμε και να πάρουμε την πρόκριση».

Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε πως: « Εχουμε δει παιχνίδια του Αγιαξ, έχει κάνει αρκετά φιλικά, θα τον δούμε και τις επόμενες ημέρες, θα πάνε οι άνθρωποί μας όπου χρειάζεται, ίσως πάω και εγώ για να τον δω από κοντά. Ετοιμάζονται και αυτοί για το πρώτο παιχνίδι, όπως και εμείς. Τα φιλικά είναι για δοκιμές, όσο πλησιάζουν τα επίσημα παιχνίδια οι παίκτες μου θα είναι πιο έτοιμοι, η λογική λέει πως έτσι κάνουν και οι αντίπαλοι».

Για τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του απέναντι στην ολλανδική ομάδα, επισήμανε: «Τα πρώτα παιχνίδια είναι σημαντικά για όλους μας. Οι παίκτες πρέπει να έχουν πίστη ότι μπορούν να προκριθούν, αυτό θα τους ζητήσω. Να έχουν πειθαρχία. Πιστεύω στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μου, έχουμε δέκα μέρες μπροστά μας μέχρι το πρώτο παιχνίδι. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα προσπαθήσουμε να λύσουμε προβληματάκια που έχουμε, ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι».

Εξήγησε, επίσης, ότι: «Θα αντιμετωπίσουμε τον Αγιαξ δύο φορές, μια εντός και μία εκτός έδρας. Δεν έχω πρόβλημα που το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Ολλανδία».

Ο Ίβιτς που είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στα παιχνίδια με τον Άγιαξ το 2010, θυμήθηκε για τις τότε αναμετρήσεις: «Εχω μια πίκρα από αυτά τα παιχνίδια, το 2010 (σ.σ. είχε σκοράρει αρχικά στο Αμστερνταμ, αλλά και στη ρεβάνς στην Τούμπα, χάνοντας, όμως, και πέναλτι). Ημασταν κοντά να προκριθούμε. Παίξαμε δύο καλά μας, χωρίς να χάσουμε και τότε ο Αγιαξ ήταν πολύ δυνατή ομάδα. Εκείνη τη χρονιά είχαμε πίστη, ήμασταν κοντά. Φέτος, με την πίστη που πρέπει να έχουμε, αναφορικά με ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε όποια ομάδα έχουμε μπροστά μας και με κάποια πράγματα που θέλω να αλλάξω, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να προκριθούμε».

Τέλος σημείωσε: «Ο Κάνιας δε νομίζω πως θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι με τον Αγιαξ. Κάναμε τα εργομετρικά, δουλεύει, είναι μαχητής, είναι, όμως, δύσκολο να είναι έτοιμος. Το ίδιο ισχύει για παιδιά που άρχισαν λίγο αργότερα στην προετοιμασία. Εχουμε ακόμη δέκα μέρες για το πρώτο παιχνίδι, μέχρι τότε θα έχω εικόνα για όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το προφίλ του Άγιαξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK