Ίβιτς: "Κακό πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να παίξουμε στο πρωτάθλημα"

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του μόνο στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος σχολίασε και την αναβολή του πρωταθλήματος.

Ίβιτς: "Κακό πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να παίξουμε στο πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Ντιναμό Τιφλίδας στη Γεωργία, κάνοντας εύκολο το έργο του ενόψει της ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League.

Ωστόσο, ο προπονητής του "Δικεφάλου", Βλάνταν Ίβιτς έμεινε ικανοποιημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αναβολή του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

"Είμαι ευχαριστημένος με το σκορ. Κάναμε καλό δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό. Χάσαμε μονομαχίες και δεν είχαμε σωστές κινήσεις. Μας βοήθησαν οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και βοήθησαν και οι άλλοι παίκτες. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό".

Για το κακό πρώτο ημίχρονο: "Με προβληματίζει αυτή η εμφάνιση, αυτό είναι αλήθεια. Ομως ήταν το τρίτο επίσημο ματς. Δεν μπήκαμε στο ρυθμό που θέλουμε. Ισως και εγώ να είμαι περισσότερο απαιτητικός. Θέλω εμείς να δημιουργούμε τις ευκαιρίες και να έχουμε την πρωτοβουλία κινήσεων. Για μένα το σημαντικό ήταν το καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε μια δεύτερη νίκη για να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League. Το ποδόσφαιρο δεν γίνεται δίχως λάθη. Οταν κάνεις λάθη πρέπει να κοιτάξεις να το διορθώσεις. Θέλω οι παίκτες να παίρνουν πρωτοβουλίες και δεν μου αρέσει κάποιος να κρύβεται στον αγωνιστικό χώρο".

Για την Ντιναμό: "Εχει καλή ομάδα και παίκτες με ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη η Ντιναμό. Ο αντίπαλος είχε αρκετά στημένα και κάποιες ευκαιρίες. Μπορούσε το σκορ να ήταν αλλιώς και να έβαζε η Ντιναμό κάποιο γκολ. Γνωρίζω πως ήταν απώλεια για την ομάδα τους το ότι έλειπε ο πρώτος επιθετικός αλλά και ο αριστερός μπακ. Εμείς κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο αλλά κι αυτό είναι περίπου στο 60%-70% που μπορούμε να κάνουμε και αυτό είναι λογικό για την συγκεκριμένη στιγμή που είμαστε. Εχουμε αρκετούς νέους παίκτες, σήμερα έπαιξαν 6-7 ποδοσφαιριστές και δεν είναι εύκολο από την αρχή μια ομάδα να κάνει καλά και ποιοτικά ματς".

Για το ότι είχε πει ότι οι πιθανότητες πρόκρισης ήταν 50%-50%: "Πιστεύω πως ήταν 50%-50% γιατί η Ντιναμό έχει αρκετά επίσημα ματς. Εμείς είχαμε λίγα και οι νέοι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν. Στο δεύτερο ματς με την Ντιναμό πρέπει να είμαστε σοβαροί, οργανωμένοι αμυντικά και να παίξουμε επιθετικά. Εχουμε μια εβδομάδα μπροστά ματς και ελπίζω να κάνουμε καλό δεύτερο ματς".

Για την αναβολή του πρωταθλήματος: "Δεν είναι καλό που δεν θα παίξουμε. Εμείς θέλαμε να παίξουμε. Εμείς αρχίσαμε από τις 22/6 και ξέραμε πως θα είχαμε τρία επίσημα ματς ως το πρωτάθλημα. Θέλαμε να έχουμε επίσημα ματς για το πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ντιναμό Τιφλίδας - ΠΑΟΚ 0-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK