Κανονικά -εκτός απροόπτου- στους ομίλους ο Μπερμπάτοφ

Προφορική έγκριση πήραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από την UEFA για τη συμμετοχή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στους ομίλους του Europa League.

Κανονικά -εκτός απροόπτου- στους ομίλους ο Μπερμπάτοφ

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι, τελικά, ο Μπερμπάτοφ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

Από την στιγμή που ο Βούλγαρος επιθετικός υπέγραψε στον Δικέφαλο γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να δηλωθεί εμπρόθεσμα στη λίστα που παραδόθηκε στην UEFA και να ενισχύσει τους "ασπρόμαυρους" στα παιχνίδια με Ντόρτμουντ, Κράσνονταρ και Καμπάλα.

Κατ' αρχήν, πρέπει να σημειωθεί ότι τη διαδικασία την βοήθησε πολύ ο υπεύθυνος διοργάνωσης των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA και πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Super League, Πατρίκ Κομνηνός, μετά από ενέργειες του Μάκη Γκαγκάτση.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα κάνει δεκτή την είσοδο του Μπερμπάτοφ στη λίστα, αφού, πλέον, παίρνουν θετικά μηνύματα από το αρμόδιο τμήμα της UEFA. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αν κάνει, τελικά, ένσταση (σ.σ. ενδεχόμενο που συγκεντρώνει λιγοστές πιθανότητες) θα ενημερώσει γραπτώς τον ΠΑΟΚ μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες μάξιμουμ.

Διαβάστε ακόμη

Αντώνης Τσακαλέας: Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μία καψούρα 765 ημερών

Τι Δημήτρης, τι Ντίμιταρ: Τα καλύτερα tweets για τον Μπερμπάτοφ

Ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ η απόκτηση του Μπερμπάτοφ

10 πράγματα που δεν ξέρεις για τον Μπερμπάτοφ

Όλη η Ευρώπη μιλάει για τη μεταγραφή του Μπερμπάτοφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK