Κατώτερος των περιστάσεων και των προσδοκιών ο ΠΑΟΚ

Η ήττα από την Καραμπάκ στην Τούμπα με 1-0 βάζει στον ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα προβλήματα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Μετριότατη η εμφάνιση των παικτών του Βλάνταν Ίβιτς, που στο τέλος αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους. Σκόρερ ένας...παλιός γνώριμος.

Κατώτερος των περιστάσεων και των προσδοκιών ο ΠΑΟΚ

Μέχρι πρότινος το πρόβλημα ήταν ότι ο ΠΑΟΚ δημιουργεί αλλά δεν σκοράρει. Στο ματς με την Καραμπάκ στο Μπακού, αλλά και το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς δεν κατάφερε καν να παράγει ευκαιρίες για να υπάρξει προβληματισμός για την "αφλογιστία" και μοιραία γνώρισε νέα ήττα με σκορ 1-0 από τους Αζέρους.

Ο κόουτς του "δικεφάλου" είχε 4 αλλαγές στην 11άδα του, συγκριτικά με το νικηφόρο ματς κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή. Αμυντικό δίδυμο έπαιξαν οι Βαρέλα και Τζαβέλλας, ενώ ο Μπίσεσβαρ πήρε τη θέση του Σάκχοφ στο χώρο του κέντρου και ο Μυστακίδης τη θέση του Τζάλμπα Κάμπος στο φτερό της επίθεσης. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ δεν παρουσιάστηκε φρέσκος και συνάντησε πολλά προβλήματα απέναντι στη συμπαγή άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ίβιτς έριξε στο ματς τον Περέιρα αντί του Μυστακίδη, όμως παρά την ενέργεια που έβγαλε ο Αργεντινός, δεν κατάφερε να διαφοροποιήσει αισθητά τα δεδομένα. Με αυτά και με αυτά δεν άργησε να έρθει και το μοιραίο για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Μίτσελ, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς, νίκησε με σουτ έξω από την περιοχή τον Γλύκο στο 69' και σόκαρε την Τούμπα.

Στη συνέχεια τα πόδια των παικτών του "δικεφάλου" βάρυναν και δεν κατάφεραν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Πλέον ο ΠΑΟΚ για να ελπίζει σε πρόκριση θέλει 4 βαθμούς περισσότερους από την Καραμπάκ στα δύο τελευταία παιχνίδια με Φιορεντίνα εκτός και Σλόβαν εντός.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ (81΄ Σάκχοφ), Μπίσεσβαρ (73΄ Τιάμ), Μυστακίδης (61΄ Περέιρα), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

ΚΑΡΑΜΠΑΚ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ): Σέχιτς, Μεντβέντεφ, Αγκόλι, Σαντίγκοφ, Χουσεΐνοφ, Γκαράγιεφ, Αμιργκουλίγιεφ (64΄ Μίτσελ), Αλμέιδα, Μουαρέμ (88΄ Ισμαΐλοφ), Κιντάνα, Εντλόβου (76΄ Ρεϊνάλντο).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Φιορεντίνα 10β.

2. Καραμπάκ 7β.

3. ΠΑΟΚ 4β.

4. Σλόβαν Λίμπερετς 1β.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK