Η συζήτηση με τον Αντώνη Τσακαλέα

Ο Αντώνης Τσακαλέας συνομίλησε για περισσότερο από δύο ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για όλες τις εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Η ισοπαλία με την Καμπάλα, τα γνωστά λάθη, τα πλάνα του Ιγκόρ Τούντορ και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν.

Η συζήτηση με τον Αντώνη Τσακαλέα

Η συζήτηση με τον Αντώνη Τσακαλέα

14:00
Καλησπέρα σε όλους! Πάμε να συζητήσουμε για όσα έχουμε δει το τελευταίο διάστημα από τον ΠΑΟΚ, με αφορμή το 0-0 του Δικεφάλου στο Μπακού κόντρα στην Καμπάλα...
14:01
παυλος : Πιστευεις οτι ο τουντορ εχει προβλημα με καποιους παιχτες ή τυχαια δεν χρησιμοποιουνται..και αν ο ΠΑΟΚ εχει φετος ελπιδες να ξεχωρισει σε ελλαδα και ευρωπη?
14:02
Δεν βλέπω κάποιο "πρόβλημα" με το τρόπο που το θέτεις. Δεν είναι πρόβλημα να θεωρείς οτι ο Χ παίκτης δεν μπορεί να σου δώσει αυτά που ζητάς. Πρόβλημα είναι να έχεις εμπάθια με κάποιον. Ο Τούντορ έχει κάνει τη πρώτη του αξιολόγηση, έχει μια "τάξη" 15 παίκτων που αποτελούν τους βασικούς συν τις πρώτες του επιλογές από τον πάγκο.
14:02
savvas4 : Προετοίμαστε τον κόσμο για αυτο που έρχεται... Η ομάδα ανασυγκροτείται και θα έχει πόλλα σκαμπανεβάσματα... Ο Όλσεν θα αναγκάσει σε κωλοτούμπες πολλές και ο επόμενος είναι ο Σάμπο που έχει συγχρονάσ στοιχεία... Γκάρι απλά εργαλείο και Μπέρμπα άλλη κλάση...
14:04
Δε θεωρώ οτι αυτός είναι ο ρόλος ενός δημοσιογραφου/ρεπόρτερ. Εγώ (πήγα να πω εμείς αλλά δεν υπάρχει λόγος) καταγράφω και κρίνω βάσει των όσων βλέπω και όσων γνωρίζω. Αυτό που λες είναι δουλειά της ομάδας και ο Άρνεσεν προσπάθησε να το κάνει σε ένα βαθμό τη Τρίτη.
14:04
οπαδος ολυμπιακου : Νομίζεις ότι ο παοκ θα είναι ανταγωνιστικος φέτος εγώ δεν νομίζω πάντως
14:04
(Το αν είσαι οπαδός Ολυμπιακού δεν αλλάζει την ουσία της άποψής σου, για μένα) Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει πρώτα να ανταγωνιστεί τον εαυτό του...
14:05
the_dynamite : Αντώνη πως αξιολογείς την απόκτηση του Σάμπο ;
14:06
Η απόκτηση του Σάμπο έχει λογική αλλά μέχρι στιγμής τον Σάμπο τον έχουμε δει ελάχιστα και παράλληλα έχει δείξει και ελάχιστα πράγματα. Το να μπαίνει ο Σάμπο στη θέση του Κάτσε και να περιμένεις να κάνει πράγματα που κάνει ο Κάτσε, είναι άτοπο. Για να κρίνω τον Σάμπο, θα ήθελαν να τον δω δίπλα στον Κάτσε.
14:06
Χρηστος Θεσ. : Πριν λιγες εβδομάδες ελεγες οτι μεχρι τωρα ειναι απογοητευση ο Ολσεν και Κοστα. Τωρα νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι αυτοι δεν ειναι. Εγω απογοητευτηκα πολθ απο Σαμπο αλλα και οι λεοβατς και ροντριγκεζ δεν δειχνουν κατι ιδιαίτερο. Τι λες?
14:08
Στην ανάλυσή μου για τον φετινό ΠΑΟΚ, ναι, ανέφερα ως απογοήτευση τον Όλσεν διότι δεν ενέπνεε σιγουριά. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε πάρει βαθμό ή βαθμούς από εκείνον. Στο Μπακού, ο ΠΑΟΚ πήρε βαθμό από τον Όλσεν. Για τον Κόστα, (σας) είχα πει πως περιμένω πολλά απο εκείνον. Χθες, χρειάστηκε να κάνει πολλά περισσότερα λόγω της δυσλειτουργίας της μεσίας γραμμής. Λάθη έκανε, το ένα χτυπητό, αλλά συνολικά ήταν εκεί που έπρεπε.
14:08
tomas : Αντωνη ποιοι ειναι οι ρεαλιστικοι στοχοι του ΠΑΟΚ φετος? 2η Θεση καλη παρουσια στην Ευρωπη και ισως τελικο κυπελλου? Ποιο ειναι το μινιμουμ που μπορει να περιμενει καποιος και ποιες οι προυποθεσεις για να μεινει ο Τουντορ?
14:10
Ρεαλιστικός στόχος είναι η πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ και το κύπελλο. Στο πρωτάθλημα, μόλις βγει ο Οκτώβρης, ο ΠΑΟΚ θα ξέρει ποιος είναι ο στόχος του.
14:10
γεωργ. : Εντάξει δεν θέλει πανικό, μια μέτρια εμφάνιση από της πολλές που θα έρθουν μέχρι να δέσει η ομάδα, θα τα έχουμε αυτά φέτος. Στα + ότι φένεται η άμυνα να δένει. Το βασικό για εμένα σε αυτή την φάση είναι το mentality, να θες να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Δώσε μας αν μπορείς "το κλίμα" στα αποδυτήρια μετά από ένα μέτριο αποτέλεσμα. Υπήρχε προβληματισμός ή αδιαφορία;
14:12
Αδαφορία, όχι. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει 10 επίσημα παιχνίδια μέχρι τώρα, και παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Δεν υπάρχει ματς που να είχε την ίδια ενδεκάδα. Τμηματικά, μόνο στην άμυνα υπάρχει μια σταθερότητα όσον αφορά τα πρόσωπα. Από μπροστά τους και μετά, τα έχουμε δει όλα όσον αφορά συνδυασμούς προσώπων, και σκέψουν λείπουν παίκτες...Αυτό, δεν είναι δικαιολογία, ούτε μαξιλαράκι για κανέναν. Δεν μπορείς όμως και να μη το θέσεις στη συζήτηση.
14:12
givrgos : o auanasiadhw exei uesh sthn endekada?
14:14
(πρώτο και τελευταίο ερώτημα γραμμένο με greeklish που "περνάω", ας τα αποφεύγουμε)

Ρωτάς αν έχει θέση στην ενδεκάδα ο πρώτος σκόρερ των τελευταίων τεσσάρων ετών; Ο παίκτης που έχει το "μισή επαφή, ένα γκολ"; Σίγουρα αυτά δε φτάνουν, αλλά ενδεκάδα σε βάζουν.
14:14
βασιλης : Μετα τις εμφανίσεις του σαμπο σ αυτα τα 3 παιχνιδια λες να τον ξαναδουμε με την φανελα του παοκ εγω λεω πως δεν πρεπει εσυ τι λες?
14:15
Εγω λέω πως πρέπει. Αν έχασε ένα δικαίωμα ο Σάμπο είναι αυτό που λέω πάντα, το "δωσ' τους 4-5 παιχνίδια ως βασικό στη θέση του".
14:16
bill : ερχεται προγραμμα φωτια και η αληθεια ετσι οπως εχω δει τον παοκ μεχρι τωρα δεν πιστευω οτι μπορει να κερδισει ουτε αεκ ουτε οσφπ ουτε ατρομητο οσο για την ντορτμουντ του 10 στα 10 με τουμχελ με την αμυνα μας δεν θελω να το σκέφτομαι αν[μακαρι οχι] βγει το σεναριο που ειπα λες να χουμε παλι εντονη μουρμουρα και τελος με τουντορ?
14:17
Διαφωνώ ως προς τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ. Και την ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει, και τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό. Δεν έχει όμως τη.. φόρα να το κάνει, τη ψυχολογία να μπει στο ματς και να πει "εδώ είμαι". Ψάχνει μια εμφάνιση - ερέθισμα ο ΠΑΟΚ.
14:17
χρηστος : ειναι ασχημο για τον παοκ να λεγεται πως ο πελκας ειναι αναντικαταστατος(δεν φταει το παιδι αλλα πως δεν υπαρχει ενας παικτης τυπου ντομινγκες μπροστα του και παιρνει ρολο βασικου)οπως και ενας παικτης σαν τον τζιολη που εχει ταβανι και φαινεται καλος μονο οταν εχει τον κατσε διπλα του...
14:20
Όσο άσχημο και αν είναι, μια ομάδα που ψάχνει τα πατήματά της, όταν τις "ωραίες" τις νίκες τις έχει κάνει με έναν παρονομαστή (Μπρόντμπι, Βέροια) είναι λογικό άπαντες (συμπαίκτες, κόσμος) να τον ψάχνουν...Για τον Πέλκα μιλάω. Ούτε είναι καό να αποκτά μια ομάδα κάποιες σταθερές. Αυτό που αναφέρει, η εξάρτηση από πρόσωπα, ναι είναι.
14:21
stavros : σωστεσ οι αλλαγεσ του τουντορ απλα θεωρω οτι αργησε να βαλει τον ζαιρο. την αποψη σου. θεωρεισ οτι φοβηθηκε (ποδοσφαιρικα) την γκαμπαλα ? χρειαζεται παικτησ να τροφοδοτη τον μπερμπατοφ εκτωσ αν το βαλει πισω για να ετοιμζαει αυτοσ κ οχι ν δεχεται την μπαλα για να εκτελει επισησ την αποψη σου ευχαριστω εκ των προτερων
14:23
Ο Τούντορ είχε χτίσει ένα πλάνο για το ματς. Είδε οτι δεν ήρθε το γκολ, αλλαξε επιθετικό. Είδε οτι είναι και θέμα τελικής πάσας και άλλαξε τον επιτελικό μέσο. Και στο φινάλε, έριξε μια ακόμα ζαριά για να πάρει το ματς. Ο Μπερμπάτοφ είναι μια μηχανή Πόρσε. Δεν κουμπώνει σε όλα τα αμάξια...
14:23
Dimitris : Ψάχνει για στοπερ για τον Δεκέμβρη ο Άρνεσεν? Για δημιουργικό χάφ?
14:24
Τα συμβόλαια των Κόστα και Βίτορ τελειώνουν. Θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα ψάξει για κεντρικούς αμυντικούς ή θα τους ανανεώσει. Για δημιουργικό χαφ, και να μην έψαχνε, σίγουρα θα το κάνει...
14:24
manos : τα ρεπορταζ ελεγαν πως ο τουντορ στις προπονησεις πριν την καμπαλα δεν ειχε τον κατσε με τους βασικους ασχετα που τραυματιστηκε μετα,ειναι δυνατον δλδ να υπολογιζε τον σαμπο περισσοτερο απο τον κατσε?
14:26
Ένας προπονητής που ανα 20 ημέρες έβλεπε και μια "φουρνιά" παικτών να έρχονται στην ομάδα του, πρέπει να βρει τρόπο αρχικά να τους κρίνει στις προπονήσεις και μετά να τους δώσει παιχνίδια για να τους κρίνει και στη δράση. Ο Τούντορ "ψάχνεται" με όλους τους παίκτες. Θα μου πεις "ρε φίλε είναι 18/9..."Ο Μπερμπάτοφ έχει ήδη παίξει δυο ημίωρα και δε ξέρει τα μισά ονόματα των συμπαικτών του. Όχι επειδή είναι κανένας σνομπ, αλλάδεν έχει κλείσει δυο εβδομάδες στις προπονήσεις.
14:26
λακης : ποιος ο λογος που χθες στην θεση του πελκα μπηκε ο γκολασα απ το πουθενα και οχι ο μυστακιδης με τις 3 ασιστ μεχρι τωρα?
14:28
Ο Μυστακίδης στο ματς με την Καμπάλα έμεινε εκτός αποστολής, αν σου λέει κάτι αυτό.
14:29
ΠΑΟΚ : ο ζαιρο πιστευω οτι ειναι αξισου κακη μεταγραφη με σαμπο παρα το οτι κατι καλο πηγε να κανει χθες τι λες?
14:30
Δε θεωρώ οτι ο Ζάιρο είναι κακή μεταγραφή. Δε βιάζομαι να αχρηστεύσω κανέναν. Σας το έχω πει αρκετές φορές. Άλλο κάνω κριτική, άλλο "βγάζω άχρηστο" κάποιον. Το ίδιο που έγραψα με τον Σάμπο ισχύει με τον Ζάιρο όσον αφορά τα παιχνίδια στην 11άδα που πρέπει να κάνει για να βγει συμπέρασμα.
14:31
νικολας : ο τουντορ εχει εμμονες και μια απο αυτη ειναι το 3-5-2 με αυτο το ροστερ...δεν εχουμε ουτε ενα σεντερ μπακ να κανει παιχνιδι και βλεπουμε τον βιτορ να κατεβαζει μπαλα...επισης το 3-5-2 απεναντι σε τοσο χαμηλης δυναμηκοτητας ομαδες περισσοτερο μας δυσκολευει παρα μας βοηθαει,χανουμε τζαμπα παικτης απο το κεντρο και τα εξτρεμ
14:32
Το συνολικό ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Τούντορ μπορεί να βγάλει το 3-5-2. Δεν έχει εμμονή. Αυτό ξέρει, αυτό εμπιστεύεται και έχει δείξει οτι μπορεί να περάσει στους παίκτες του πράγματα. Ο ΠΑΟΚ χθες, όσο και αν ζορίστηκε, δεν έκανε "γιόμες". Γύριζε τη μπάλα πίσω να ξεκινήσει νέα επίθεση.
14:32
λακης : ισχυει πως ο γκαρι ροντριγκες παιρνει 500χιλ τον χρονο?
14:33
Τα "καθαρά" του είναι λιγότερα.
14:33
Aristarxos athens : Το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ ειναι στα επιτελικα δηνιουργικα χαφ. Πιστεύεις οτι θα δούμε κάποιους παιχτες να αλλάζουν θέση?
14:33
Εδώ ακόμα δεν τους έχουμε δει όλους...
14:34
savvas4 : Έχεις δίκιο για την δουλειά σας... Η όμαδα κάτι προσπαθεί να φτιάξει και να παίξει υπομονή χρειάζεται... Και συμφωνω θέλω να δώ Κάτσε-Σάμπο και Τσίμιροτ-Κάτσε-Σάμπο-Πέλκα ρόμβο
14:35
Έχει τόσους παίκτες ο ΠΑΟΚ που ο καθένας μας μπορεί να κάνει πολλά σχέδια. Και εγώ έχω σκεφτεί τον ΠΑΟΚ σε 4-2-3-1 ή 4-3-3 και περιμένω το Football Manager να τα εφαρμόσω, διότι μέχρι εκεί με παίρνει...
14:35
ΠΑΟΚ ΚΥΠΡΟΣ : καλησπερα Αντωνη πιστευεις εχουμε καλυτερο ροστερ απο ΠΑΟ και ΑΕΚ και τι πιθανοτητες θα εδινες στην ομαδα να να διεκδικισει τον τιτλο?ευχαριστω καλη συνεχεια
14:37
Η ΑΕΚ έχει κάνει στοχευμένες μεταγραφές ειδικά στη μεσαία γραμμή, η οποία αρχίζει και δένει. Όσο για το να διεκδικήσει τίτλο ο ΠΑΟΚ; Θα πρέπει να γίνουν πάρα πολλά για να συμβεί αυτό.
14:37
Περικλής : Αντώνη παρατηρώ ότι ο Berbatov απογοητεύται από τα λάθη των συμπαιχτών του μέσα στο μάτς και το δείχνει. Επίσης βλέπω ότι μιλάει πολύ τόσο σε συμπαίκτες όσο και σε διαιτητές. Πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργεία της ομάδας?
14:39
Όταν έχεις παίξει σε ΑΑΑ επίπεδο, θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα. Και είναι λογικό να τα περιμένεις. Ο Μπερμπάτοφ ψάχνεται ακόμα. Δεν είναι εύκολο να σε ξέρουν όλοι, να σε αντιμετωπίζουν όλοι βάσει του ποιος είσαι και εσύ να μην ξέρεις κανέναν. Όταν όλοι καταλάβουν οτι ο Μπερμπάτοφ, καλώς ή κακώς, θα πάρει "τη κρέμα" όταν γίνει κάτι καλό και είναι και εκείνος μέσα, και θα πρέπει αυτό να το "αποδεχθούν" διότι πρωτεύει το καλό της ομάδας τους, όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
14:40
βαγγελης : καλο ειναι να λεμε πως χτιζουμε ομαδα και καντε υπομονη αλλα οταν πας να χτισεις κατι πρεπει να το κανεις με τα σωστα υλικα αλλιως το οικοδομημα θα καταρρευσει...η τριαδα των στοπερ μας και παικτες οπως ο σαμπο και ο τζιολης δεν πρεπει να εχουνε μελλον αν θελουμε να δημιουργησουμε πραγματικα κατι καλο και με διαρκεια
14:41
Από τους πέντε που ανέφερες, τα συμβόλαια των τριών λήγουν. Θα φανεί λοιπόν αν πρέπει ή δε πρέπει να έχουν μέλλον για εκείνους που το αποφασίζουν.
14:41
γιαννης κουφ 4 : αντωνη μπορουμε τν δευτερη θεση? οι πρασινοι δεν βλεποντε οι κιτρινοι μπαμ ειναι καπου θα σκασουν...ειναι μεχρι να δεσει η ομαδα..ετσι βλεπω εγω..
14:42
Δεύτερη θέση από δεύτερη θέση διαφέρει. Άλλο δεύτερος με -18 από το πρώτο και άλλο δεύτερο με -6 από το πρώτο. Δε χρειάζεται βιασύνη. Δες το πρόγραμμα και θα καταλάβεις πως οι απαντήσεις έρχονται, δεν αργούν.
14:42
shikabalas : Λεοβατς και Τσιμιροτ ποτε βλεπεις να επανερχονται ρεαλιστικα?Κια λεω ρεαλιστικα γιατι ειδαμε και με τραυματισμους Χαρισης-Κλαους οτι καναν πολυ παραπανω καιρο να επανελθουν απο οτι μας ειπαν αρχικα..
14:45
Πρώτον μιλάμε για δυο διαφορετικούς τραυματισμούς σε Χαρίση και των υπόλοιπων. Άλλο κάταγμα, άλλο θλάση. Δεύτερον, παίζει ρόλο το πότε ήρθαν αυτοί οι τραυματισμοί. Ο Κλάους ήταν σχεδόν απροπόνητος. Για να μη παρεξηγηθώ, το έπαθε, τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας. Δεν είχε κάνει ούτε 15 προπονήσεις. Για τον Τσίμιροτ, ο Τούντορ μίλησε για διαφορά επιπέδου προπόνησης που ίσως να έπαιξε ρόλο.
14:45
mitss4 : ταιριάζει το 3-5-2 στον παοκ με αυτούς τους παίχτες?
14:45
Είναι αδόκιμο αλλά θα απαντήσω με ερώτηση. Ταίριαζε όταν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε;
14:46
ΕΛΕΥΣΙΝΑ4 : ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΝΕΣΕΝ;ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΙΣΗΣ;
14:47
Για τους Κοροβέση και Χαρίση, ο Τούντορ είπε κάποια πράγματα στη προετοιμασία, που αφορούν το δικό του πιστεύω για τον βαθμό ετοιμότητά τους στο να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Θα το δούμε και αυτό στη πορεία, διότι με τέτοιο πρόγραμμα, θα χρειαστούν άπαντες.
14:47
ΚΥΡΙΑΚΟΣ : Η ομάδα δεν δείχνει έντονα σημάδια ανάκαμψης. Σίγουρα είναι σε κλαλύτερη κατάσταση από το περσινό τελείωμα, αλλά δεν έχει ανέβει πολύ. Δεν υπάρχει ένα σταθερό σύστημα, οι παίκτες που έχουν έρθει δεν έχουν πείσει και ο Τούντορ ακόμα δείχνει να ψάχνεται. Βλέπεις κάποια πράγματα που μπορούν να διορθώσουν άμεσα?
14:47
Για το άμεσα, δεν ξέρω. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα έχει σκαμπανεβάσματα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.
14:48
βασιλης : Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
14:48
Υποδέχεται την ΑΕΚ στη Τούμπα, το βράδυ της Τετάρτης, 23/9 στις 8:30.
14:48
Νάσος : Αντώνη καλησπέρα. Ένα σχόλιο περισσότερο παρά ερώτηση. Δυστυχώς βλέπω ότι οι νέοι δυσκολεύονται να μπουν στην ομάδα. Προσωπικά είμαι έτοιμος και συνειδητοποιημένος και δεν θα κράξω γιατί υπάρχει λογική σε αυτό που γίνεται φέτος. Ελπίζω ο Τούντορ και όλη η ομάδα να είναι έτοιμη να απορροφήσουν τους κραδασμούς. Υ.Γ. Χθες ο Όλσεν, σήμερα ο Σάμπο, αύριο ο Ροντρίγκεζ κ.ο.κ. (προφανώς δεν αναφέρομαι σε σένα)
14:49
Όχι μόνο η ομάδα τους κραδασμούς αλλά και οι παίκτες το "κράξιμο"...
14:49
Πανος : Καλησπέρα! Τι νέα έχουμε αναφορικά με τις ενοχλήσεις του Κάτσε; Υπάρχει περιπτωση να μην αγωνιστεί την Τετάρτη; Ο Χαρισης εφόσον ξεπέρασε πλέον τον τραυματισμό του και είναι διαθέσιμος γιατί δεν παίζει την στιγμή που ο Σαμπο έχει αυτά τα χαλια?
14:50
Θα σου απαντήσω αρχικά με στερεότυπο για τον Χαρίση... "Απόφαση προπονητή" και μη ξεχνάς πως η καλύτερη επιλογή στο ποδόσφαιρο είναι αυτό που δεν έχουμε δει.
14:50
Για τον Κάτσε, όλα δείχνουν πως θα μπορέσει να παίξει τη Τετάρτη.
14:51
Βασίλης : Θεωρώ ότι Μπερμπάτοφ χωρίς Πέλκα δύσκολα θα τροφοδοτηθεί, όντας και δυσκίνητος παρά την εμπειρία του. Σιγά σιγά θα πρέπει να δούμε και τον antonis ??
14:52
Ο Μπερμπάτοφ, στο Μπακού, έδειξε πράγματα. Λίγα αλλά σημαντικά. Δεν αρχίζει και τελειώνει η ζωή του ΠΑΟΚ στον Πέλκα όσον αφορά την δημιουργία, αλλά όλοι μένουν εκεί διότι χθες ο ΠΑΟΚ δεν "είχε" ούτε τα άκρα του ούτε τους άλλους μέσους.
14:54
γιαννης : πιστευεις οτι η καμπαλα θα ειναι στο αζερμπαιτζαν δυσκολος αντιπαλος ακομα και για την ντορτμουντ;
14:55
Για την Ντόρτμουντ δεν το νομίζω, αλλά με την Κράσνονταρ, θα παλέψουν.
14:55
ΑΚΗΣ : Ο ΠΑΟΚ ειναι μια καινουργια ομαδα που τωρα αρχισε να τσουλαει καντε λιγη υπομονη και σταματιστε την γκρινια για πρωτη φορα επι Σαββιδη αρχισαμε απο σωστες βασεις την χρονια πιστευω αν κερδισουμε την ΑΕΚ η ομαδα θα παρει μπρος για τα καλα με την πληρη ενσωματωση και του ΜΠΕΡΠΑ τι νομιζεις Αντωνη?
14:57
Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε να μπερδεύουμε - όλοι μας, και εγώ - τη κριτική με το κράξιμο.  Το οτι εγω κάνω κριτική, δε σημαίνει πως "κράζω". Και κάτι ακόμα. Το θέμα για τον ΠΑΟΚ είναι πως δεν ήταν πανέτοιμος και τώρα προσπαθεί να δέσει ο Μπερμπάτοφ. Προσπαθεί να δέσει ΚΑΙ ο Μπερμπάτοφ.
14:57
stratos978 : ο σαμπο δεν ειναι κ κατι το ιδιαιτερο..κ η αμυνα ειναι πολυ αργη πιστευω
14:58
Μέχρι τώρα ο Σάμπο δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο, είναι αλήθεια. Σωστή και η δεύτερη παρατήρηση.
14:58
Βασιλης : Καλημέρα Αντωνη.Ο Σαμπο οντως προβληματισε, αν και δεν είναι αυτος λογος να τον βγαλουμε αχρηστο ακομη. Εμφανης η απουσια του Κατσε. Ο Πελκας δικαιούται και μια μετρια εμφανιση, σιγουρα όμως χρηζει λιγης απλοποίησης το παιχνιδι του. Αν είναι κατι που με προβληματισε όμως είναι η συνολική αμυντική (δυσ)λειτουργια της ομάδας. Ξεκινώντας από το κεντρο και συνεχιζοντας με τοποθετήσεις μεσα στην περιοχη. Νομιζω ότι για το επίπεδο της Καμπαλα επέτρεψε η ομάδα πολλές φασεις. Να'σαι καλα.
14:59
Πολλά έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμα... Και το λέω διότι και ο Τούντορ μαθαίνει τον ΠΑΟΚ όπως και εμείς, με τη διαφορά οτι τον προπονεί και παίρνει τις αποφάσεις...
14:59
Κυριάκος : Τελικά ο Τούντορ είναι ένας άχρωμος προπονητής ή πρέπει να κάνουμε υπομονή ένα χρόνο ώστε από του χρόνου να δούμε αποτελέσματα της δουλειάς του? Και θυμηθείτε τι γινόταν την πρώτη χρονιά του Σάντος....
14:59
Ε, όχι και άχρωμος. Με τίποτα. Το ζει το κάθε παιχνίδι, το ψάχνει, το διαβάζει.
15:00
STEFANOS : καλησπερα,δεν ειναι ξεκαθαρο ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ο παικτης που τροφοδοτησει τους σεντερ φορ ? δεν είναι παικτες χωρίς καλή ντριπλα και οι ροντριγκεζ και λεοβατς, δεν είναι αργος σε σκεψη και πασα ο σαμπο? δεν είναι χαλια στις εξοδους ο ολσεν? δεν βλεπετε ότι ο μπερμπατοφ ολο και απογοητευται με αυτα που βλεπει ? Και κατι τελαιταίο πως θα ηταν η ομαδα με λουκας, περειρα και ρσατς ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΣΥ?
15:01
Με συγχωρείς, αλλά θεωρείς οτι οι Άρνεσεν και Τούντορ έστησαν μια ομάδα που θα έπαιρνε πρωτάθλημα με δυο παίκτες που εκείνοι αποφάσισαν να τους παραχωρήσουν;
15:02
ΛΑΖΟΣ : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΟΛΗ ΧΘΕΣ..ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΜΠΟ (ΠΑΡΑ ΤΑ 2 ΛΑΘΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ) ΑΛΛΑ Ο ΤΖΙΟΛΗΣ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΤΖΙΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΡΠΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ..ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
15:03
Εμένα ο Τζιόλης μου κάνει να σου πω την αλήθεια. Θεωρώ οτι το 70% της δουλειά του στο γήπεδο δεν φαίνεται. Δεν λέω οτι είναι ο υπερπαίκτης των τριών ηπείρων, αλλά δίνει πράγματα στην ομάδα.
15:03
Jordan Sallonika : Καλησπέρα, ποιός παίκτης εκτός του Πέλκα είναι ικανός για να μπει στην θέση επιτελικού δημιουργικού χαφ που θα μπορεί να ταίζει με ασίστ τον βούλγαρο ?
15:03
Θεωρητικά, όσον αφορά τη θέση που αγωνίζονται, οι Γκολάσα και Τσίμιροτ.
15:04
ΠΑΟΚαραααα : Εγω πιστευω πως παρα το κακο αποτελεσμα εχουμε πολυ καλο ροστερ επισης στα χαφ μην ξεχναμε οτι εχουμε τσιμιροτ χαριση και αντωνη που εχουν ερθει με παρα πολυ καλες συστασεις αυτα...εσεις κυριε αντωνη τι λετε;;;;;;
15:05
Το σίγουρο είναι πως όσο υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί, υπάρχει η ελπίδα όλων πως αυτοί θα δώσουν τη λύση. Διότι εδώ και μια ώρα που μιλάμε, οι περισσότερο ρωτάτε συνεχώς για τον Χαρίση. Λογικό, και εγω περίμεναν αν τον δω βασικό χθες
15:05
Νικος : Καλησπερα αντωνη , πιστευεις ειλικρινα οτι φετος ο Σαββιδης ειναι σε θεση να κανει υπομονη ο ιδιος και να αντεξει την γκρινια την δικια μας μετα απο μη αναμενομενα αποτελεσματα ;
15:06
Είναι σα να με ρωτάς αν είναι ικανός να σεβαστεί τα λεφτά που βάζει. Μακάρι να είναι...
15:06
P.A.O.K. : Ξέρεις πότε θα αρχίσει να είναι στην αποστολή ο Τέρη Αντώνη?
15:06
Στις προπονήσεις θα μπει σύντομα, αλλά για αποστολή είναι θέμα προπονητή.
15:06
grhgorhs : αν και παοκτσης νομιζω οτι ο παοκ ειναι αρκετα καυωτερος του οσφπ..
15:08
Σε αρκετούς τομείς όσον αφορά τις μονάδες, ναι. Και σε σύνολο αυτή τη στιγμή, είναι. Αυτό έλειπε, να μη μπορούν οι 60 δραχμές να είναι καλύτερες από τις 20.
15:08
paok μονο : πιστευω οτι ο μπερμπατοφ εχει ανετα 25 - 30 γκολ στη σουπερ λιγκ και αλλα 5 στο κυπελο..συμφωνεις;
15:09
Να κάνει δηλαδή ένα γκολ το παιχνίδι από εδώ και στο εξής; Μόνος του παίζει; Πήγε σε καμία ομάδα δουλεμένη χρόνια, ή έστω σε μια προετοιμασία; 
15:09
Γιαννης : Αντωνη πιστευεις οτι ο παοκ θα μπορεσει να διεκδικήσει περα απο την 4 θεση και παραπανω ?.. εγω με αυτον τον παοκ που βλεπω και που ειδα εχθες θα εχει προβλημα να παρει και την 4 θεση.. η αεκ ειναι πιο δεμενη απο τον παοκ και πιστευω την τεταρτη θα φυγει ανετα με το διπλο. Εχει μπροστα τοσο βαρυ προγραμμα που δυσκολα θα μπορεσει να ειναι ανταγωνιστικος
15:11
Σαφώς και μπορεί να κερδίσει η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ, είναι ανοικτό παιχνίδι σε προβλέψεις. Ίσως αντίστοιχα - όχι εσύ αλλά αρκετοί άλλοι - μετά το 5-0 επί της Μπρόντμπι να είχατε άλλες σκέψεις. Να δούμε πότε θα ηρεμήσει ο Παναθηναϊκός, τι θα κάνουν Ατρόμητος και Αστέρας.
15:11
ΣΤΕΛΙΟΣ : Κλησπερα Αντωνη εγω Παναθηναικος ειμαι θα ηθελα την γνωμη σου αν ο ΠΑΟ μπωρει φετος με το υπαρχων ροστερ να διεκδικισει τον τιτλο.εαν δεν εχεις χρονο να απαντησεις σε ερωτισεις εκτος ΠΑΟΚ δεν σε παρεξηγω σε ευχαριστω εκ τον προτερων και καλη συνεχεια
15:13
Ο Παναθηναϊκός, σε ένα σημείο μου θυμίζει τον περσινό ΠΑΟΚ. Όταν όλοι είχαν αποφασίσει οτι πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή και δεν γινόταν. Και δεν αποφάσιζε και ο προπονητής να πει "οκ, καταλαβαίνω, δε με σηκώνει το κλίμα που και εγώ έφτιαξα, αποχωρώ". Όσο καλή η κακή ομάδα και να έχεις, αν δεν έχεις μέσα του δίψα, όρεξη, πίστη σε αυτό που σου λέει ο προπονητής, δεν...
15:13
ΚΩΣΤΑΣ : ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡ.
15:13
Μέχρι τον Γενάρη έχουμε ακόμα...
15:13
σαλονικιος : αν εξαιρεσεις τον μπερμπατοφ το ροστερ ειναι για ομαδα επιπεδου ιωαννινων....και ισως πολλα λεω
15:14
Διαφωνώ στο σκεπτικό σου.
15:15
Petros : Αντώνη καλησπέρα.. Πως πιστεύεις οτι θα χτυπήσουμε την Αεκ με τόσο αργές επιστροφες...η Αεκ μεσοεπιθετικα τρεχει πολύ...μακαρι να βγω λαθος
15:15
Ας έρθει να τρέξει και στη Τούμπα. Θα έχει ενδιαφέρον αν επιλέξουν και οι δυο ομάδες να τρέξουν.
15:15
Αντώνης : Καλησπέρα Αντώνη, πιστεύω πως όποια θέση μέσα στην ευρώπη θα είναι μια χαρα για εμας και του χρόνου με το ίδιο υλικο + όποιες προσθήκες βλέπουμε. Αποτυχία θα είναι το καλοκαίρι να φύγουν όλοι οι παιχτες ξανα, και να πάμε ξανα σε σχεδιασμό. Συμφωνείς?
15:16
Κρατάω μόνο τη τελευταία σου πρόταση που είναι η πλέον σωστή.
15:16
Γιαννης : Αντωνη FML θα ξαναβγει???
15:16
Μη με πατάς εκεί που πονάω... Όχι.
15:16
Θυρα 4 : ο μακ μια κανει εκπληκτικα παιχνιδια αλλα ειναι και σε πολλα αστοχος οπως χθες θεωρω οτι οι παικτες με σκαμπανεβαζματα ειναι επικίνδυνοι γιατι δεν ξερεις ποτε θα παιξουν και ποτε οχι κ αυτο με τον μακ γινεται απο περσι αν ηταν στο χερι μου δεν θα τον ειχα στα βασικα πλανα συμφωνεις?
15:17
Ο Μακ πρέπει να δουλέψει στο τομέα συγκέντρωσης και ψυχολογίας. Δεν παίζει σχεδόν ποτέ για το 5-6. Ή είναι του 7-8 ή είναι για πρώτη αλλαγή.
15:18
βασιλης : δεν ειναι καλυτερο διδυμο χαρισης κατσε λες να το δουμε την τεταρτη, επισης ο μπερμπατοφ με αεκ βασικος?
15:18
Χαρίσης - Κάτσε μαζί; Και ποιος τους καθοδηγεί αυτούς; Όσο για Μπερμπάτοφ βασικό με ΑΕΚ, δε νομίζω. Δε ξέρω κάτι αλλά δεν το νομίζω.
15:19
στρατος : Πιστευω οτι ολοι πρεπει να δειξουμε υπομονη σε αυτο που χτιζεται..αν φυγει ο.τουντορ θα ξεκινησουμε παλι απο το μηδεν..οποτε καλο θα ηταν να αφησουμε την ομαδα και τον προπονητη ναδουλεψει σωστα χωρισ γκρινιες σε ασχημα αποτελεσματα..τι λες?
15:20
Θα γίνω κουραστικός αλλά... Όλοι την αφήνουν την ομάδα να δουλέψει, αλλά πρέπει να πάρει και τα αποτελέσματα για να πιστοποιήσει πως γίνεται σωστή δουλειά.
15:20
παοκ : εγω λεω οτι με την ντορτμουντ και με τους βασικους να μαστε δυσκολα δεν χανουμε και επιδη παιζουμε με ολυμπιακο και πριν με αεκ ατρομητο αρα η ομαδα θα ναι κουρασμενη λεω οτι ειναι καλυτερο με ντορτμουντ να παιξουν οι αλλαγες
15:21
Με αυτή τη λογική και η Ντόρτμουντ παίζει με την Μπάγερν τη μέρα που παίζει ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και ίσως "να έχει εκεί το μυαλό της". Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, και ανάλογα με τα προηγούμενα αποτελέσματα θα τα πουμε και αυτά.
15:22
Dominic : Η εικονα του Τζιολη ειναι το βαρομετρο της ομαδας. Δεν θυμαμαι καλο παιχνιδι μας τα τελευταια 2 χρονια χωρις να ειναι θετικος αυτος.
15:22
Είναι παίκτης - προπονητής στο γήπεδο, έχει αρκετά καλά στοιχεία, μη τα ξαναλέμε και με πουμε "Τζιολικό" (να τ' ακούσω και αυτό και τι στο κόσμο)
15:23
ΑΔΑΜ : ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ?
15:23
Ας τα αφήσουμε αυτά για το κουπόνι μας...
15:23
ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ : ΑΝΤΩΝΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ?
15:23
Πολλές.
15:24
ntel : ποια σημεία πιστεύεις θα κρίνουν το ματς της Τετάρτης με την ΑΕΚ;
15:25
Το πόσο θα βοηθήσει η μεσαία γραμμή την άμυνα - στο να λιγοστέψει τη δουλειά της - και τον Πέλκα να βρει διαδρόμους. Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ, όσον αφορά το δικό της κέντρο. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει με το 3-5-2 να δώσει πλάτος στο παιχνίδι.
15:26
biilis : για ποιο λογο φετος να ναι καλυτερος απο περσι? οι παικτες ειναι η οι περσινοι που βγηκαν πεμπτη με πολλες βαριες ηττες η μεταγραφες που πλημ μπερμπατοφ ολες εχουν δειξει να μην ειναι αυτες που θα ανεβασουν επιπεδο τουλαχιστον γιατι καποιες δειχνουν να ναι πολυ κακες εsy τι λες?
15:29
Φαντάζομαι μιλάς για τον Μακ, που είχε πέρυσι 8 γκολ και φέτος έχει 7 πριν βγει ο Σεπτέμβριος. Οκ, οι αριθμοί δεν λένε πάντα αλήθεια αλλά ας μη τους "πετάμε". Φέτος έχει διαφορετικό αγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.
15:29
Kamatero4 : Ροντρίγκεζ = Νέος Ολίσε, δεν είναι δυνατόν να πετύχουν όλες οι μεταγραφές.
15:30
Περιμένω να δω αν ο Ροντριγκες μπορεί να κάνει ο,τι και με την Έλτσε...
15:30
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΩΣ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ...
15:30
Δεν ξέρω αν η ΑΕΚ μπορεί να αντέξει.
15:31
erfesios : Με τον Μαλεζα τι παιζει?
15:32
Ο Τούντορ προσπαθεί να βρει συνοχή σε κάθε μια από τις γραμμές. και επέλεξε, στηριζόμενος στα τελευταία παιχνίδια, να προχωρήσει στους Βιτορ, Κόστα, Τζαβέλλα, έχοντας τον Μαλεζά ως εναλλακτική. Αυτό.
15:32
jack pot : ο Τούντορ χθες προσπάθησε να πάρει το παιχνίδι βάζοντας αριστερά τον ροντρίγκεζ...δεν του έκατσε όμως. είχαμε σε κακή βραδιά ατομικά αρκετούς παίκτες. Η ομάδα τακτικά δεν έτρεχε χωρίς τη μπάλα με αρκετούς παίκτες στατικούς. Η ομάδα δεν έχει αποοκτήσει κορμό και ομοιογένεια ακόμα. Έχουμε πολλές αδυναμίες στην δημιουργία παιχνιδιού απο πίσω , δεν υπάρχει στόπερ να ανέβει και να δώσει πλεονεκτημα στην ομάδα ούτε και να στρώσει το παιχνίδι. Γνωρίζεις αν έχει εμμονές στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων παικτών?
15:33
Δε θα πρέπει να ερμηνεύεται ως εμμονή η χρησιμοποίηση παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις. Είναι νωρίς να μιλήσει κανείς για εμμονή.
15:33
Manos : Κάθομαι και διαβάζω τις ερωτήσεις-σχόλια φίλων συνοπαδών και αναρωτιέμαι πως περιμένουμε να υπάρξει στήριξη σε ένα 3ετές (!!!) project που εκπόνησε ο Arnesen όταν από τον πρώτο μήνα στην ουσία υπάρξης κάποιων νέων παικτών στην ομάδα τους βγάζουμε άχρηστους, άμπαλους κτλ... Δεν μιλώ για κριτική, μιλώ για απαξίωση.. Κρίνουμε μια ομάδα και παίκτες όταν ο χρόνος που έχουν περάσει προπονητής και τα μέλη της ομάδας μαζί είναι ελάχιστος.. Όσοι έχουν γερό στομάχι καλώς..Οι υπόλοιποι ας δουν τι θα κάνουν για να μην προκαλούν προβλήματα στην ομάδα.. Φιλικά, Μάνος
15:34
ΑΓΓΕΛΟΣ : ΑΝΤΩΝΗ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΣΦΠ .. ΤΡΩΕΙ 3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΝΙΚΑΕΙ ΟΣΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΦΟΡ ΘΑ ΝΙΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
15:34
Σεβαστό.
15:34
Wriko : Θεωρεις την ομαδα ετοιμη να βγαλει το προγραμμα του επομενου εναμιση μηνα? ειναι κλειδι γιατι μπορει να σε πεταξει εκτος απο τωρα στους 2 στοχους σου.
15:35
Έτοιμη δεν είναι, καθώς τώρα βρίσκει κορμό, αλλά είναι δεν είναι, θα μπει στο χορό να χορέψει...
15:35
BERBA : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΣΦΠ?
15:35
Σε ένα παιχνίδι, ναι, αλλά δεν ρωτάς αυτό. Σε βάθος χρόνου όχι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα καταφέρει να πάρει ματς στη μέτριά του μέρα.
15:36
ΝΙΚΟΣ : ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ 5 ΣΚΑΛΕΣ ΠΑΝΩ
15:36
Θεωρώ υπερβολή το "5 σκάλες πάνω"
15:36
ΜΑΚΗΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ, ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
15:38
Δε νιώθω πως η ΑΕΚ είναι άτρωτη. Το λέω διότι βλέπω μια τάση κάποιων να το βλέπουν έτσι. Και οι δυο ομάδες έχουν τη δίψα της επιτυχίας, την έχουν ανάγκη. Απλά είναι σε διαφορετική φάση η κάθε μια, με διαφορετική πίεση εντός και εκτός.
15:38
ΘΑΝΟΣ : ΝΟΜΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΠΩΣ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΑΕΚ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
15:38
Στέλιος ΠΑΟΚ : Ο Σάμπο είναι η χειρότερη μεταγραφή της 10ετίας.την γνώμη σου.
15:39
Και από τον Φρούνζα; Και από τον Κνολ;
15:39
Σωτηρης : Σαν απλος θεατης και οπαδος του Παοκ βλεπω οτι η ομαδα φετος εχει ενα κυριως προβλημα, το τελιμα των φασεων. Οσες φορες εχασε ή ήρθε ισοπαλη ενω ειχε κυκλοφορια στο κεντρο, εξω απο την μεγαλη περιοχη ηταν φλυαρη. Μηπως λειπει ενα καλο χαφ να μοιρασει μπαλιες?
15:40
Όσο ο ΠΑΟΚ δε θα έχει βασικό κορμό και ομοιογένεια, τόσο θα φαίνονται οι ατομικές απουσίες.
15:40
ΘΥΡΑ 4 : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ?
15:41
Ή με τρολάρετε ή η ΑΕΚ πείθει, ένα από τα δυο συμβαίνει.
15:41
ανεστης : καλησπερα αντωνη φετος ο ολυμπιακός εχει κανει πολλεσ μεταγραφες οπως καθε χρονο αλλα εμενα δεν μου διχνει πιο δυνατος απο περσι γιατι αυτους που πηρε για βασικους δεν ειναι και καλυτεροι απο αυτους που ειχε περσι οι σεμπα,ερνανι,παρντο δεν ειναι και καλυτεροι απο ντουρμαζ,ντοσεβι και αφελαι και μπροστα οι φιμποκανσον,ιντεγε κανεις απο τουσ 2 δεν ειναι καλυτερος του μητρογλου και με 2 παιχτες σε νευραλγικες θεσεις στον αξονα ανω τον 35 ντομιγκες και καμπιασο που δεν μπορουν να βγαλουν εννενινταλεπτο σε παιχνιδια υψηλης εντασης δεν τον βλεπω και πολυ φαβορι αν δεν σπρωχτει απο συστημα θα ηθαλα την γνωμη σου .ευχαριστω
15:42
Το είπα και νωρίτερα. Ο Ολυμπιακός δείχνει πως ξέρει το πως να κερδίζει ματς και στη μέτριά του μέρα. Αυτό σε κάνει πρωταθλήτη.
15:42
γιωργος : το 4 1 3 2 δεν θα ηταν καλο? αμυντικο χαφ ο κατσε και μπροστα του πελκας ροτριγγες ζαιρο και μπροστα μπερμπα και μακ? στα εντος εδρας ματς
15:43
Να τα και τα σχέδια επι χάρτου. Σας το είπα, αυτό είναι το πιο εύκολο, αλλά αν δεν το έχει δουλέψει η ομάδα, πως θα το βγάλει στο γήπεδο;
15:43
Ανδρέας : Γιατί δεν χρησιμοποιείται ο κοροβέσης? Σ χει δώσει μια πρόκριση με ασσίστ μέχρι στιγμής...
15:44
Δεν είναι λογική αυτή, το "πέρασε ένα παίκτη, έβγαλε ασιστ για γκολ - πρόκριση". Καταλαβαίνω πως κέρδισε το δικαίωμα να κριθεί, αλλά προφανώς δεν τον γεμίζει τον Τούντορ στις προπονήσεις.
15:44
basilios : Τι πρεπει να προσεξει ο παοκ αυτη την αγωνιστικη εναντιον της ΑΕΚ
15:45
Τον Μπουονανότε και τα όσα θα προσπαθήσει να κάνει στη πλάτη του Τζιόλη και μπροστά τον Κόστα. Δεν είναι όλη η ΑΕΚ ο Αργεντινός, αλλά θέλει προσοχή.
15:45
Bill : Καλησπέρα Αντώνη, διάβασα πιο κάτω που λες για τους ρεαλιστικούς στόχους, αλλά πολύ φοβάμαι ότι ούτε πρόκριση από τους ομίλους θα επιτύχει η ομάδα, ούτε Κύπελλο για τον χ,ψ λόγο, (όπως όλα τα τελευταίο χρόνια που στραβώνει η δουλειά), και για πρωτάθλημα κατανοώ ότι δεν το συζητάει κανείς μας... Ρεαλιστικός στόχος μάλλον μονάχα το να κτιστεί κορμός για τα επόμενα χρόνια, αν και αυτό πάλι απίθανο το βλέπω.. Τι να πω. Η γνώμη σου ποια είναι; Πιστεύεις ότι μπορεί φέτος να γίνει το κάτι παραπάνω (έστω και σε έναν από τους τρεις θεσμούς) ή έστω να φτιαχτεί ομάδα για τα επόμενα χρόνια...;; Δύσκολο κατ'εμέ. Ευχαριστώ.
15:46
Τι κορμό να χτίσεις με παίκτες που δε θα έχουν ούτε μια επιτυχία;
15:46
παοκαρα : στο ματς με την αεκ πιστευω ο παοκ πρεπει να κατεβει σχετικα κλειστα η αεκ ειναι επικυνδινη στον ανοιχτο χωρο αλλα σε κλειστα ματς τυπου ξανθη υποφερει!!!εσυ τι λες?
15:46
Δε ξέρω τι σκέφτεται ο Τούντορ και αν έχει στο μυαλό του να πάει κλειστά σε ματς - ντέρμπι στη Τούμπα.
15:46
paokara : ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ 3 ΓΚΟΛ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΤΗΣ ΕΡΙΞΕ 3 ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ 5
15:47
Δεν πολυκαταλαβαίνω αυτό το συλλογικό, και δεν το αποδέχομαι. Άλλα παιχνίδια άλλα γήπεδα, άλλα πολλά.
15:47
dimitris : αυτος ο ΠΑΟΚ θυμιζει πολλη ΠΑΟΚ πρωτης χρονιας santo αργο και πονανε τα ματια μου με αυτα που βλεπω . εγω προσωπικα το μονο που θελω ειναι ανεξαρτητως φετινων αποτελεσματων να αφησουν τον tountor για τουλαχιστον 3 χρονια να δουλεψει και να κανε κορμο . 30 χρονια εχω να παρω πρωταθλημα τα 3 θα με πειραξουν ????
15:48
Αν είναι σαν τα περισσότερα από τα 30, να σε πειράξουν. Εγώ θέλω να δω τον Κάθε Τούντορ τρία χρόνια σε μια ομάδα επειδή το αξίζει και όχι επειδή υπέγραψε.
15:48
Mad : Μπορούν μαζί Κλάους μπερμπα ?
15:49
Ναι και περιμένω να δω το πότε και το πως.
15:49
Γιώργος ΑΕΚ : Αντώνη συγγνώμη που κλέβω τον χρόνο από τους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά λόγω του επικείμενου ντέρμπι, θα ήθελα να μου συγκρίνεις τις δύο ομάδες σε όλες τις γραμμές γιατί δεν μου άρεσε το "ας έρθει να τρέξει και στην τούμπα".. Μεγάλη μεταγραφή ο Βούλγαρος, μακάρι να τον έπαιρνε η ΑΕΚ, βγάζω το καπέλο στον Κο Σαββίδη.
15:51
Από ποια άποψη "δε σου άρεσε". Δεν το είπα υποτιμητικά. Απλά, δεν είναι όλα τα παιχνίδια τα ίδια. Ούτε ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει και να τρέξει σε όλα τα παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας. Την ΑΕΚ την είδα μόνο με τον ΠΑΣ. Έχει ενέργεια ως ομάδα, αλλά είναι ένα ματς που κρίθηκε κυρίως στην ατομική προσπάθεια.
15:51
ραφαηλ : καλησπερα αντωνη, κατα τη γνωμη σου πιστευεις οτι ο παοκ μπορει να κανει κατι παραπανω φετος βασει ροστερ, ή να δωσουμε χρονο στον προπονητη και να ζητησουμε το κατι παραπανω τον επομενο χρονο ???
15:52
Είναι γενικό αυτό το "κάτι παραπάνω". Πρωτάθλημα όχι. Κύπελλο, είναι και θέμα στιγμής. Από το προπονητή, προσωπικά ζητάω να έρθει η ομάδα που θα έχει κάνει ο,τι πρέπει προκειμένου να έχουν κριθεί όλοι οι παίκτες για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ παρακάτω, με αυτούς που θα μπορούν να του δώσουν τίτλο.
15:52
ραφαηλ : κατα τη γνωμη σου, επρεπε ο παοκ να κανει τοσες προσθηκες και να περιμενουμε τοσα πολλα απο τους παιχτες σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα, τη στιγμη που σχεδον δεν ξερει ο ενας τον αλλο ??
15:53
Όλοι ξέρουν τι περιμένουν φέτος από την ομάδα. Και μιλάω για εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις πλην του Σαββίδη. Θα μου πεις "αυτός δεν παίρνει τις αποφάσεις;". Ναι, κάποιες, αυτός, αλλά υπάρχει και ένα περιβάλλον που το ακούει, και το αφήνει να δουλεύει. 
15:54
Φιλαθλος ΑΕΚ : Παιδια μην ειστε τοσο σιγουροι οτι μπορειτε να κερδισετε την Αεκ... Κρατηστε μικρο καλαθι γιατι η καλη ΑΕΚ μπορει να κανει εξερετικα πραγματα.... Ο Δελλας την εχει δουλεψει καλα την Αεκ και μπραβο στον Δελλα γιατι εχει κανει και κανει καλη δουλεια.... Να δουμε ενα καλο ντερμπι και να ευχαριστηθουμε μπαλα χωρις παρατραγουδα παιδια και ο καλυτερος ας κερδισει.... Δηλαδη η ΑΕΚ...!!!!!!
15:54
Απο εμένα δεν νομίζω να είδες σιγουριά. Άλλο το "μπορεί να την κερδίσει" και άλλο "σίγουρα θα την κερδίσει".
15:55
billiros : πως θα μπορεσει ο παοκ να αντιμετωπισει πιθανον την τετραδα φωτια της αεκ με μπουονανοτε βαργκας μανταλο και αραβιδη
15:56
Θα έχουμε απάντηση το βράδυ της Τετάρτης, όπως και για το ποιος θα σταματήσει τους Πέλκα, Μακ, Αθανασιάδη. Που δεν είναι και καμια φωτιά, αλλά μπορούν να κάνουν πράγματα.
15:56
Νικόλας-Πράγα: : Αντώνη καλησπέρα. Βλέποντας τις υποδομές (Ακαδημία) της Κράσνονταρ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, πραγματικά εξεπλάγην με τις επενδύσεις που κάνουν οι Ρώσοι. Και η 1η αγωνιστική στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις τους δικαίωσε (μιλώ για όλες τις Ρώσικες ομάδες). Ο Άρνεσεν τι σχέδια έχει για τα τμήματα υποδομής;
15:57
Έχει πλάνο αλλά είναι νωρίς να μιλάμε γι' αυτό διότι θα πρέπει πρώτα να εδραιωθεί για την κύρια δουλειά που πήγε να κάνει στον ΠΑΟΚ.
15:57
the_dynamite : Ο Περέιρα χτες τελικά έπαιξε εναντίον του ΠΑΟΚ; Δεν είχε γίνει συμφωνία κυρίων μεταξύ των ομάδων για να μην αγωνιστεί στα 2 παιχνίδια με ΠΑΟΚ; Ξέρεις αν υπήρξε δυσαρέσκεια από πλευράς ΠΑΟΚ;
15:58
Είχαν συζητήσει να μη παίξει στη Τούμπα ο Περέιρα.
15:58
Giorgos : ΓΤ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΡΜΠΣΤΟΦ ΕΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΔΙΑ ΜΣΓΕΙΑΣ Η ΜΠΆΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΕΛΕΟΣ ΠΕΡΠΣΤΟΦ
15:58
Βάσει των όσων - λίγων -  έδειξε χθες, δε ταιριάζει στη περιγραφή σου.
15:59
vp21 : Πως πιστεύεις ότι θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Πλατέλλα?
15:59
Έχει δυο φουλ μπακ ο ΠΑΟΚ που έχουν και βοήθειες. Θα τα δουμε όλα αυτά για το παιχνίδι της Τετάρτης.
16:00
antonis kriti : τι πιθανότιτες έχουμε πιστεύης να παρουμε τη ντορμουντ στη ΤΟΥΜΠΑ
16:01
Μου φαίνεται μακρινό αυτό το παιχνίδι. Έχουν πολλά να γίνουν. Όχι πως αν κάνει ο ΠΑΟΚ μόνο νίκες μέχρι τότε, θα σημαίνει πως έχει πιθανότητες. Απλά δεν το έχω σκεφτεί. Λίγες πάντως. Θέλει πολλά αυτό το ματς.
16:01
Μια τελευταία ερώτηση θα απαντήσω και επιλέγω....
16:02
Sotiris : Αντώνη πως το βλέπεις το FM16?
16:02
Θα έχει ωραία πράγματα όσον αφορά τη τακτική - ειδικά για θέματα στησίματος αγώνα και πλάνων - αλλά και αρκετές μικρές αλλαγές. Το περιμένω...
16:03
Σας ευχαριστώ όλους γι' αυτό το γεμάτο δίωρο. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK