Aναστασιάδης: "Δεν φοβάμαι τις αποδοκιμασίες, μόνο τα χειροκροτήματα"

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν πετάει στα σύννεφα μετά τα τελευταία εντυπωσιακά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ.

Aναστασιάδης: "Δεν φοβάμαι τις αποδοκιμασίες, μόνο τα χειροκροτήματα"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εξήρε τον χαρακτήρα του Τζανδάρη, τονίζοντας ότι είναι σίγουρος ότι τα μυαλά των παικτών του δεν θα πάρουν αέρα.

“Κατ΄αρχήν να σας χαιρετήσω και να σας ευχαριστήσω. Να σας πω ότι εκτός από το αποτέλεσμα εμένα με ικανοποιεί περισσότερο ο τρόπος λειτουργίας μέσα στο γήπεδο. Είναι ολοφάνερο σε όλους όσους βλέπουν τον ΠΑΟΚ ότι κάθε μέρα βάζουμε κάτι ακόμη μέσα στο παιχνίδι μας”, είπε αρχικά και πρόσθεσε μήπως φοβάται το ενδεχόμενο οι παίκτης να “ψηλώσουν” μετά τα απανωτά άκρως επιτυχή αποτελέσματα:

“Δεν νομίζω. Εχουμε βάλει έναν στόχο μέσα στα αποδυτήρια και όσο είμαστε έτσι δεν φοβάμαι. Οκαι όταν μας έβριζαν δεν το βάλαμε κάτω, έτσι με κατεβασμένο το κεφαλάκι θα πάμε μέχρι τον Ιούνιο. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε, σταματάμε τα πανηγύρια, έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα την Δευτέρα. Παίζουμε με μία καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή. Πρέπει να είμαστε δυνατοί για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε”.

Για την εμπιστοσύνη που θα δείξει ο κόσμος αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει έτσι: “Ο κόσμος έρχεται εδώ για να ευχαριστηθεί και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε αυτό. Δεν φοβάμαι τις αποδοκιμασίες, δεν φοβάμαι τίποτα. Φοβάμαι λίγο τα χειροκροτήματα”.

Για τον Τζανδάρη: “Δεν καταλαβαίνω, ίσως δεν άκουσα καλά. Ο προπονητής δεν είναι μόνο για να κάνει προπόνηση, δεν φοβάμαι μην πάρουν τα μυαλά του αέρα, είναι καταπληκτικό παιδί με κατεβασμένο το κεφαλάκι και ξέρει να δουλεύει”.

Για τη νίκη της Φιορεντίνα και εάν, πλέον, ο ΠΑΟΚ και η ιταλική ομάδα είναι τα φαβορί του ομίλου: “Ξεκινάμε ένα ταξίδι. Αρχίσαμε σήμερα με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αυτό το ταξίδι θέλουμε να μας βοηθήσει η Παναγία να είναι μακρύ. Για το πρεστίζ της ομάδας, για τον κόσμο και την διοίκηση. Είδατε έδωσα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, σήμερα παρακαλούσα να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Πριν από δέκα χρόνια είχαμε κάνει την υπέρβαση και βγάζαμε δύο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό έγινε με καλά αποτελέσματα. Βγάζαμε μέχρι τότε μία ομάδα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε αυτή την πορεία και να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Οταν έρθει το παιχνίδι με την Φιορεντίνα θα συζητήσουμε γι' αυτό, το πρώτο μου μέλημα τώρα είναι το ματς που έρχεται”.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βασίζεται σε νέα παιδιά:Υπάρχουν πολλά παραδείγματα σε όλο τον κόσμο. Να πάρω την Μπιλμπάο. Υπάρχουν ομάδες που είναι γηγενείς. Κανένας δεν απορρίπτει κανέναν μεγάλο ξένο παίκτη που θα έρθει. Μην παρεξηγούμε τα πράγματα. Η κάθε ομάδα έχει την δική της φιλοσοφία και ο κόσμος την δική του. Εγώ δίνω μεγάλο βάρος σε αυτά τα παιδιά και πολλοί δεν μπορούν να το καταλάβουν. Το λαμβάνουν κοροϊδευτικά. Αλλά η ουσία είναι μία, αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Δεν βαρεθήκατε να παίρνεται ξένους ποδοσφαιριστές και να τους διώχνεται τα Χριστούγεννα; Πιο πολύ κουράστηκα απ' αυτό”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK