Λούκας: "Δεν ξέρω τι θα γίνει"

Ο Λούκας Πέρεθ ερωτήθηκε για το αν θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, όμως δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, παρότι η γενικότερη συμπεριφορά του έδειχνε πως... μετράει ώρες.

Λούκας: "Δεν ξέρω τι θα γίνει"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε -έστω και δύσκολα- της Σπαρτάκ Τρνάβα με 1-0 και πήρε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Europa League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον "Δικέφαλο" ο Λούκας Πέρεθ, ο οποίος το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Ισπανός επιθετικός ερωτήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα για το μέλλον του, όμως δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση. Όταν πλησίασαν δημοσιογράφοι, αρκέστηκε να πει: "Δεν ξέρω τι θα γίνει...". Πάντως η συμπεριφορά του μετά το τέλος του αγώνα με την Σπάρτακ Τρνάβα έδειχνε πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Φεύγοντας από το γήπεδο χαιρετούσε κόσμο, τόσο φίλους του όσο και ανθρώπους του ΠΑΟΚ ενώ μοίραζε φανέλες και αυτόγραφα. Ενδεχομένως να μην έδωσε ξεκάθαρη απάντηση γιατί περιμένει η ΠΑΕ να ενημερώσει επισήμως για το θέμα του σχετικά με την προοπτική να μετακομίσει στην Λα Κορούνια.

Παράλληλα, τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του, με τη Mundo Deportivo να γράφει πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για συμβόλαιο μέχρι το 2019. Βέβαια, επισημαίνεται πως απομένει η συμφωνία της ομάδας με τον ΠΑΟΚ για να ολοκληρωθεί το ζήτημα, καθώς ο Ισπανός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς. Πάντως εφόσον δοθεί η τελική έγκριση από πλευράς Δικεφάλου θα μετακομίσει οριστικά ο Λούκας στη Λα Κορούνια, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο της Γαλικίας, όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK