Λουτσέσκου: "Τα αρνητικά αποτελέσματα δεν είναι δράμα!"

Ο Ρατζβάν Λουτσέσκου ξέρει πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στη Σουηδία από την Εστερσουντ και έχει ήδη χαράξει τη στρατηγική που θα οδηγήσει στην πρόκριση στους ομίλους.

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM)
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: "Προσπαθήσαμε να περάσουμε ιδέες, όπως έχω πει οι παίκτες μου είναι έξυπνοι, έχουν ποιότητα, μπορούν να προσαρμοστούν αρκετά καλά σε αυτή την κατάσταση. Είναι ένα διάστημα τώρα με τέσσερα παιχνίδια τα οποία δεν είναι μια εύκολη κατάσταση ούτε για μένα ούτε για τους παίκτες, ωστόσο έχουμε την εμπειρία. Υπάρχουν παίκτες που έχουν εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από την μεριά μας εμείς προσπαθούμε να βελτιώσουμε ότι θέλουμε να κάνουμε».

Σε κάθε περίπτωση και χωρίς να θέλω να μπω σε τακτική ανάλυση, θέλουμε να ελέγξουμε τον αυριανό αγώνα, είτε αυτό σημαίνει να έχουμε την μπάλα είτε όχι, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν θα έχουμε στο μυαλό μας το αποτέλεσμα που φέραμε στην Θεσσαλονίκη, αλλά το αποτέλεσμα αυτό, θα αλλάξει το τρόπο παιχνιδιού της Έστερσουντ, γιατί θα οδηγούν να πάρουν ρίσκα. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να μας βάλουν πίεση από νωρίς, εμείς θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι, να έχουμε υπομονή, ώστε να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες καταστάσεις.

Είναι δύσκολη περίοδος, είμαστε στην αρχή και βήμα – βήμα όλα θα διορθωθούν και οι παίκτες θα βελτιωθούν. Όπως σας είπα, οι παίκτες έχουν καλούς χαρακτήρες και καλή ποιότητα, όταν μιλάω για βελτίωση, εννοώ στην οργάνωση.

Χωρίς ένα δυνατό γκρουπ τίποτα δεν μπορεί να κερδηθεί και η νοοτροπία σημαίνει μέρα με τη μέρα δουλειά, δεν είναι μια απλή λέξη, σημαίνει να ξέρεις να έχεις ισορροπία. Κάποιες φορές θα υπάρξουν αποτελέσματα όπως αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό που δεν θα μας αρέσουν, πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι δράμα και αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν. Πρέπει να ξέρουμε να διαχειριζόμαστε δυο νίκες στη σειρά ή μια αποτυχία, γιατί μετά από τρεις ημέρες θα έρθει ένας αγώνας και θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK