Μακ: "Κάνουμε πρόοδο, χαρούμενος που θα παίξω στη Σλοβακία"

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε τόσο για την πρόκριση επί της Λοκομοτίβα, όσο και για τα δύο παιχνίδια με την Σπαρτάκ Τρνάβα που ακολουθούν. Αρνητικός να παίξει στην Ελλάδα ο Ρούντβενς

Μακ: "Κάνουμε πρόοδο, χαρούμενος που θα παίξω στη Σλοβακία"
INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα αγωνιστεί στην πατρίδα του, την Σλοβακία, αλλά ως αντίπαλος, εναντίον της Σπαρτάκ Τρνάβα. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε τόσο για την εμφατική νίκη επί της Λοκομοτίβα, όσο και για τις "μάχες" του 3ου προκριματικού του Europa League.

"Πριν το ματς, δεν μπορούσαμε να δεχθούμε τίποτα πέρα από τη νίκη. Από το πρώτο λεπτό, βαδίσαμε ξεκάθαρα προς τον στόχο μας", είπε αρχικά και συνέχισε: "Είχαμε μια φανταστική αρχή, στα πρώτα 15 λεπτά πετύχαμε τρία γκολ. Συνεχίσαμε σε καλό ρυθμό και για 70 λεπτά δεν κάναμε τίποτα άχρηστο. Φυσικά, είμαι χαρούμενος που σκόραρα ξανά. Αλλά η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου έρχεται από την πρόοδο μας. Παίξαμε καλά, πετύχαμε πολλά γκολ.

Είμαι χαρούμενος που προκριθήκαμε, για μας ήταν καθήκον γιατί στόχος μας είναι η φάση των ομίλων του Europa League. Ανυπομονώ να παίξω εναντίον της Σπάρτακ, είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Σλοβακία με την φανέλα του ΠΑΟΚ".

Ρούντβενς: "Δεν θέλω ΠΑΟΚ"

Στο μεταξύ, ο 27χρονος Λετονός επιθετικός του Αμβούργου, Αρτιόμς Ρούντβενς, το όνομα του οποίου έπαιξε και για τον ΠΑΟΚ, δεν βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Morgenpost": "Ξέρω το ενδιαφέρον του Φρανκ Άρνεσεν, αλλά είναι ξεκάθαρο για μένα πως δεν θέλω να πάω εκεί".

Το... διασκέδασε ο γιος του Άρνεσεν

Ο Σεμπάστιαν Αρνεσεν, γιος του Φρανκ Αρνεσεν, δεν έχασε την ευκαιρία να δει το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Παρακολούθησε το παιχνίδι από την τηλεόραση και... απόλαυσε την εύκολη νίκη του "Δικεφάλου" που συνδυάστηκε με πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Μακ: "Κάνουμε πρόοδο, χαρούμενος που θα παίξω στη Σλοβακία"

" Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ", έγραψε στον λογαριασμό του στo instagram και "ανέβασε" μάλιστα φωτογραφίες. Ο γιος του Αρνεσεν αν μη τι άλλο έδειξε να... διασκεδάζει το θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK