Μακ: "Το παιχνίδι της ζωής μου"

Για το χατ τρικ στο ματς με την Μπρόντμπι και το 5-0 που φέρνει τον ΠΑΟΚ προ των ομίλων του Europa League έγραψε ο Ρόμπερτ Μακ.

Μακ: "Το παιχνίδι της ζωής μου"
Μακ ΠΑΟΚ Μπρόντμπι χατ τρικ

Ο Ρόμπερτ Μακ εμφανίστηκε τρομερά χαρούμενος για την ευρεία νίκη ( 5-0) του ΠΑΟΚ επί της Μπρόντμπι, όπως και για την εμφάνισή του. Ανέφερε ακόμη πως άφησε τον Έργκους Κάτσε να εκτελέσει το πέναλτι γιατί ήθελε να χαρεί κι εκείνος, επειδή είχε δοκάρι νωρίτερα.

Όσα έγραψε στην προσωπική ιστοσελίδα του: " Ήταν το παιχνίδι της ζωής μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Με προπονητή, τον Ιγκόρ Τούντορ παίζουμε ένα σύστημα που μου ταιριάζει. Επιτέλους σταμάτησε η ατυχία. Επέστρεψα στην επίθεση, στη θέση που νιώθω καλύτερα. Ήταν κρίμα για τον Κάτσε που δεν σκόραρε, γιατί πριν το πέναλτι είχε και μία όμορφη εκτέλεση φάουλ, σταμάτησε στο δοκάρι.

Θα μπορούσα να εκτελέσω το πέναλτι, αλλά ήθελα να χαρεί. Το 5-0 είναι φανταστικό! Είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τον πρώτο στόχο μας, να προκριθούμε στους ομίλους του Εuropa League. Έχουμε ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα, καθώς την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα της Superleague και μετά θα πρέπει να ταξιδέψουμε στη Δανία για τον επαναληπτικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK