Με Λοκομοτίβα ο ΠΑΟΚ, πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ

Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στo β' προκριματικό γύρο του Europa League μετά το ισόπαλο 2-2 στη ρεβάνς με τη Μπρόουτον. Οι Κροάτες προκρίθηκαν χάρις στην εκτός έδρας νίκη τους με 3-1 στον πρώτο αγώνα.

Με Λοκομοτίβα ο ΠΑΟΚ, πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ

Τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ θα προσπαθήσει ν' αποκλείσει ο ΠΑΟΚ στο δρόμο για τους ομίλους του Europa League. Η κροατική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Μπρόουτον και προκρίθηκε στο β' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα στην Ουαλία.

Το πρώτο παιχνίδι του "Δικεφάλου" με τους Κροάτες θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη (16/7) στο Ζάγκρεμπ και ο επαναληπτικός της Τούμπας είναι προγραμματισμένος για τις 23/7.

Στην αναμέτρηση του Ζάγκρεμπ, η Μπρόουτον άνοιξε το σκορ στο 46' με τον Μπάντρις, ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τα γκολ των Φιόλιτς (65') και Σόβσιτς (73'). Η Μπρόουτον ισοφάρισε άμεσα, με τον Τζόουνς στο 75', χωρίς όμως να καταφέρει περισσότερα στο τελευταίο τέταρτο.

Λοκομοτίβα: Ζελένικα, Μπάρτολετς, Μάμιτς, Μρτσέλα, Σόβσιτς (92' Πούλιτς), Μπεγκόνια, Μάριτς, Φιόλιτς (70' Γκρτζαν), Μίσιτς (46' Κόλαρ), Αντριγιάσεβιτς, Τσάπαν

Μπρόουτον: Κοάτες, Πίρσον, Φιλντ (65' Μπάροου), Τζόουνς, Μπάντρις, Ράιλι (92' Σπιτλ), Γκρέι (74' Ουέιντ), Ουίγκναλ, Όουεν, ΜακΓκιν, Όουενς

Στις 14/7 στο Ζάγκρεμπ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα φύγει στις 14 του μήνα από το Ντίσελντορφ για το Ζάγκρεμπ. Αποφασίστηκε ότι είναι καλύτερο οι ποδοσφαιριστές να κάνουν δυο προπονήσεις σε συνθήκες αγώνα (κλιματολογικά, γήπεδο, κλπ). Θα φύγει τσάρτερ από Θεσσαλονίκη για το Ζάγκρεμπ μέσω Ντίσελντορφ (απ' όπου θα παραλάβει την ομάδα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK