Μπερμπάτοφ: "Σημαντικό το ματς με Ολυμπιακό"

Το αστέρι του ΠΑΟΚ, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ αναφέρθηκε στους αγώνες με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό αλλά και στο γεγονός ότι αγωνίστηκε ως βασικός απέναντι στη γερμανική ομάδα.

Μπερμπάτοφ: "Σημαντικό το ματς με Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ, παρά την καλή εμφάνιση, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1. Ο άσος του "Δικεφάλου", Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και σχολίασε την ισοπαλία με την γερμανική ομάδα, την προσωπική εμφάνισή του, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα είπε σε Βούλγαρους δημοσιογράφους:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στην Ελλάδα, πρέπει να ανακτήσουμε δυνάμεις και να οργανωθούμε. Ξέρω πως αν σκοράρω, θα κάνω πολύ χαρούμενους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ".

Για όσα έγιναν από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ και γενικότερα για το ματς με τους Γερμανούς: "Με εξέπλησαν αρνητικά τα όσα είδα από εκείνους. Σίγουρα, θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη τύχη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και προηγηθήκαμε, αλλά και η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κανείς πως παίζαμε με την Ντόρτμουντ".

Για το ότι έπαιξε στο βασικό σχήμα: "Είμαι χαρούμενος. Παιχνίδι με παιχνίδι αποκτώ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, δεν είμαι τόσο νέος πια και η αλήθεια είναι πως από ένα σημείο και μετά κουράζομαι (σ.σ. είπε αστειευόμενος) ".

Διαβάστε ακόμα:

Σχόλιο Τσακαλέας: Το παρολίγον τέλειο ριφιφί

Σχόλιο Γιαννόπουλος: Σκυλί του πολέμου...

Αγωνία για την "καμπάνα" της UEFA

Τούντορ: "Υπήρχε διαφορά ποιότητας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK