Μπερμπάτοφ: "Θα μας δώσει ώθηση η ατμόσφαιρα"

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σχολίασε την μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ντόρτμουντ. "Και οι δυο ομάδες θα έχουν από 11 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο", τόνισε.

Μπερμπάτοφ: "Θα μας δώσει ώθηση η ατμόσφαιρα"
INTIME SPORTS

Ένας από τους παίκτες που θα "μαγνητίσει" αύριο (1/10), στον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ντόρτμουντ, τα βλέμματα θα είναι ο Ντιμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός, που θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα του Δικεφάλου, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα που μπορείς να παραβλέψεις και να υποτιμήσεις.

"Η Ντόρτμουντ είναι σίγουρα το φαβορί αλλά κι εμείς δεν είμαστε ομάδα που μπορείς να παραβλέψεις ή να υποτιμήσεις. Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες, που μαθαίνει και εξελίσσεται", είπε αρχικά ο Βούλγαρος φορ και πρόσθεσε:

"Αν δεν κάνω λάθος, η Ντόρτμουντ δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε 11 παιχνίδια. Παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, πετυχαίνουν πολλά γκολ κι έχουν σπουδαίους παίκτες. Η ατμόσφαιρα όμως στο γήπεδο θα είναι συναρπαστική και θα μας δίνει ώθηση. Και οι δυο ομάδες θα έχουν από 11 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, και μένει να δούμε ποιος θα επικρατήσει".

Ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο στους πρόσφυγες

Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία "90 Minutes For Hope" του European Club Association.

Έτσι, ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο της sold out αναμέτρησης της Τούμπας απέναντι στην Ντόρτμουντ θα πάει, μέσω του 90 Minutes For Hope, στον αγώνα της αντιμετώπισης της κρίσης των προσφύγων.

Διαβάστε ακόμη

Χωρίς πέντε η Ντόρτμουντ στην Τούμπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK