Μπερμπάτοφ: "Τυχερό το γκολ της Ντόρτμουντ"

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ δήλωσε απογοητευμένος από το βαθμό στο ματς με την Ντόρτμουντ γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά. Διαβάστε τι είπαν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Ρόμπερτ Μακ.

Μπερμπάτοφ: "Τυχερό το γκολ της Ντόρτμουντ"
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΟΤΕ TV:

Έπαιξες για πρώτη φορά βασικός και δεν ήρθες από τον πάγκο, πως είδες την αναμέτρηση;

"Θεωρώ ότι παίξαμε καλά. Το γκολ της Ντόρτμουντ ήταν πολύ τυχερό. Δικαιούμασταν τη νίκη γιατί παίξαμε πολύ καλά. Κόντρα στην Ντόρτμουντ είναι πολύ καλός και ο ένας βαθμός. Αλλά στο τέλος του αγώνα ήμασταν απογοητευμένοι από τον έναν βαθμό. Παίξαμε σαν ομάδα και στο επόμενος ματς θα είμαστε ακόμα καλύτεροι".

Ο ένας πόντος κόντρα στην Ντόρτμουντ και ο ένας κόντρα στην Γκαμπάλα μπερδεύουν λίγο τον όμιλο;

"Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Έχουμε παίξει μόλις δυο παιχνίδια απομένουν πολλά ακόμα και όλα είναι στο χέρι μας όλα, όλα γίνονται θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε. Η ομάδα βέβαια έχει πολλά παιχνίδια και θα πρέπει να κάνει ροτέισον. Θα δούμε τι θα γίνει με την δική μας νέα ομάδας ήταν καλός ο ένας πόντος από την Ντόρτμουντ".

Τζαβέλλας: "Ατυχήσαμε"

"Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα ήταν προετοιμασμένη. Ατυχήσαμε στη φάση της Ντόρτμουντ. Αν λέγαμε πριν από το ματς ότι θα πάρουμε ισοπαλία, θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Όμως τώρα είμαι δυσαρεστημένος. Η Ντόρτμουντ είναι μεγάλη ομάδα. Στεναχωριέμαι όμως για το αποτέλεσμα. Στο ματς στις 22 Οκτωβρίου θα πρέπει να νικήσουμε πάση θυσία για να ελπίζουμε σε πρόκριση. Την κίτρινη κάρτα δεν μπορούσα να την αποφύγω, παρότι θα χάσω το επόμενο ματς".

Μακ: "Καλό αποτέλεσμα αλλά..."

"Ξέραμε ότι η Ντόρτμουντ ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες του Europa League. Εμείς θέλαμε την νίκη. Κάναμε το παιχνίδι μας για 75 λεπτά. Είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αλλά θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζαμε πόσο ποιοτικούς και σπουδαίους παίκτες έχει η Ντόρτμουντ. Αν τους δίναμε χώρο θα μας δημιουργούσαν πρόβλημα. Για αυτό θέλαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις. Είναι πολύ ωραίο όταν σκοράρω, αλλά το ζήτημα είναι σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και να δούμε το επόμενο ματς στο Europa, με την Κρασνοντάρ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK