Ο Αγγελος, το "τρία στα τρία" και τα 12 χρόνια

Με νίκη απέναντι στην Φιορεντίνα, ο Αγγελος Αναστασιάδης όντας προπονητής του ΠΑΟΚ θα πανηγυρίσει φέτος την τρίτη συνεχόμενη ευρωπαική νίκη μέσα στην Τούμπα για πρώτη φορά μετά το 2002.

Ο Αγγελος, το "τρία στα τρία" και τα 12 χρόνια

O ΠΑΟΚ θα "κυνηγήσει" το δεύτερο του τρίποντο στο Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη, σε ένα αντικειμενικά πολύ δύσκολο ματς γι' αυτόν. Η Φιορεντίνα είναι μια ισχυρή ομάδα, ο "Δικέφαλος" δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντί της ωστόσο αν καταφέρει να την "γονατίσει", σίγουρα θα έχει πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά την πρόκριση.

Μια νίκη που αν έρθει για τον ΠΑΟΚ θα είναι η τρίτη συνεχόμενη του Αγγελου Αναστασιάδη όσον αφορά τους φετινούς ευρωπαικούς αγώνες της Τούμπας καθώς έχουν προηγηθεί τα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε Ζίμπρου και Ντιναμό Μινσκ. Μάλιστα το... τρία στα τρία για τον Ελληνα προπονητή σε ευρωπαικά ματς του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, θα είναι το πρώτο γι' αυτόν έπειτα από το 12 χρόνια.

Το 2002 ήταν η τελευταία φορά που ο Αναστασιάδης "γεύτηκε" τρεις συνεχόμενες νίκες του "Δικεφάλου" στην Τούμπα σχετικά με τις μη εγχώριες υποχρεώσεις των "ασπρόμαυρων". Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει την Λεισόες με 4-1 (03/10/02), την Γκρασχόπερς με 2-1 (14/11/02) και την Σλάβια Πράγας με 1-0 (28/11/02).

Μετά την σεζόν 2002-03, ο Αναστασιάδης ήταν στον πάγκο του "Δικεφάλου" τις αγωνιστικές χρονιές 2003-04 και 2004-05 έχοντας συνολικά απολογισμό τρεις ήττες (από την Λιν, από την Μακάμπι Τελ Αβίβ η οποία νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-2 αλλά μετά πήρε το ματς στα χαρτιά με 0-3 λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Λιάσου Λουκά και από την Αλκμααρ) και μια ισοπαλία (απέναντι στην Ντέμπρετσεν) σε ευρωπαικά ματς της Τούμπας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK