Ο Γλύκος έδωσε το βαθμό στον ΠΑΟΚ

Με κορυφαίο παίκτη του τον Παναγιώτη Γλύκο που αποσώβησε σοβαρούς κινδύνους ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει βαθμό από την Φιορεντίνα στην Τούμπα και να μείνει αλώβητος στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League. Εχασε μεγάλη ευκαιρία προς το τέλος ο Ροντρίγκες.

Ο Γλύκος έδωσε το βαθμό στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έναν πολύτιμο βαθμό πήρε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Europa League στην Τούμπα κόντρα στη Φιορεντίνα μένοντας στο 0-0. Η αλήθεια βέβαια είναι πως οφείλει πολλά και στον τερματοφύλακά του, Παναγιώτη Γλύκο, που φώναξε "παρών" όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του πραγματοποιώντας εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Ο Βλάνταν Ίβιτς πειραματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα αφού ξεκίνησε με 4-3-3, όμως στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και θέλοντας να δώσει νέο αέρα στον ΠΑΟΚ, άλλαξε το σχηματισμό σε 3-4-1-2. Το ματς στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλό ποιοτικά και οι φάσεις ήταν λίγες με τη σημαντικότερη να την έχει η Φιορεντίνα στο 26' με τον σουτ στην κίνηση του Μπουμπακάρ που έβγαλε ο Γλύκος.

Στα τελευταία λεπτά και με την είσοδο του Τιάμ στο ματς που έκανε ντεμπούτο, ο Δικέφαλος ανέβασε ταχύτητα και χτύπησε σε δύο περιπτώσεις στην κόντρα. Λίγο έλειψε μάλιστα να πάρει και το ματς στο 85' με τον Ροντρίγκες να μπαίνει στην περιοχή, να κάνει την κοφτή ντρίμπλα και το σουτ, αλλά τον Ταταρουσάνου να αποκρούει! Το τελικό 0-0 πάντως δεν άφησε κανέναν απογοητευμένο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Ροντρίγκες, Πέλκας (57' Σάκοφ), Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάμπος (58' Κρέσπο), Αθανασιάδης (79' Τιάμ)

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Αστόρι, Ολιβέρα, Ίλισιτς (63' Σάντσες), Μπαντέλι, Βαλέρο, Σαλσέδο (74' Μπερναντέσκι), Μπαμπακάρ (76' Τέγιο), Κάλινιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK