Ο ΠΑΟΚ ελπίζει για Μπερμπάτοφ στην UEFA

Ο ΠΑΟΚ "ποντάρει" σε ένα... γαλλικό χαρτί ώστε να πείσει την UEFA να δεχθεί τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στη λίστα για το Europa League.

Ο ΠΑΟΚ ελπίζει για Μπερμπάτοφ στην UEFA

Αγώνα δρόμου δίνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να πάρουν το "πράσινο φως" για τη συμμετοχή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στη φάση των ομίλων του Europa League.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν ό,τι ήταν δυνατό από την Τρίτη, προσδοκώντας σε ευνοϊκή απόφαση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, παρότι αρχικά φάνηκε πως η κατάληξη της υπόθεσης θα ήταν αρνητική, λόγω εκπρόθεσμης αποστολής των τελευταίων εγγράφων.

Το πρόβλημα έγκειται σε μία βεβαίωση από τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με την οποία γίνεται γνωστό ότι ο παίκτης είχε μείνει ελεύθερος και ως εκ τούτου μπορούσε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του εντός των προθεσμιών. Η υπογραφή των συμβολαίων έγινε 10 λεπτά πριν από τη λήξη της διορίας από την UEFA, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν εκπρόθεσμος για δύο λεπτά.

Ο "δικέφαλος του βορρά", μάλιστα, είχε άνθρωπο στα γραφεία της ΕΠΟ από το απόγευμα αναμένονται το σχετικό έγγραφο που θα συμπλήρωνε το παζλ για την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών.

Αν και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από την ΠΑΕ, εκφράζεται αισιοδοξία ότι η UEFA θα λάβει υπόψιν όλα τα δεδομένα και μαζί το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ήταν τυπικός σε όλα τα υπόλοιπα έγγραφα, με συνέπεια να πάρει την άδεια να προσθέσει τον Βούλγαρο επιθετικό στη λίστα.

Σε περίπτωση που η απόφαση της UEFA είναι αρνητική, τότε ο Μπερμπάτοφ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα νοκ άουτ και έπειτα.

Αναλυτικά η λίστα για τα ματς του Europa League με Ντόρτμουντ, Κράσνονταρ και Καμπάλα:

Λίστα Α:

Όλσεν, Μελίσσας, Γλύκος, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Λέοβατς, Τζιόλης, Γκολάσα, Ζάιρο, Μακ, Μαλεζάς, Βίτορ, Τσίμιροτ, Κόστα, Χαρίσης, Ροντρίγκες, Κάτσε, Μυστακίδης, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Κοροβέσης, Σάμπο, Κίτσιου, Πέλκας, Αντόνις.

Λίστα Β:

Κωνσταντινίδης, Δεληγιαννίδης, Κ.Σαββίδης, Πόζογλου

Διαβάστε ακόμη

Αντώνης Τσακαλέας: Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μία καψούρα 765 ημερών

Τι Δημήτρης, τι Ντίμιταρ: Τα καλύτερα tweets για τον Μπερμπάτοφ

Ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ η απόκτηση του Μπερμπάτοφ

Όταν ο Μπερμπάτοφ "χάζεψε" τον Δέλλα με μαγική ντρίμπλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK