Ο Τούντορ "έκοψε" Λούκας και Περέιρα από την αποστολή για Ζάγκρεμπ

"Η πειθαρχία πάνω απ' όλα". Ο Ίγκορ Τούντορ κάνει το μότο του πράξη, καθώς δεν πήρε στην αποστολή για το πρώτο ματς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ τους Λούκας και Φακούντο Περέιρα.

Ο Τούντορ "έκοψε" Λούκας και Περέιρα από την αποστολή για Ζάγκρεμπ
INTIME SPORTS

Κατά την απογευματινή προπόνηση, οι Λούκας και Φακούντο Περέιρα γυμνάστηκαν μόνοι τους επειδή δεν πλήρωσαν το πρόστιμο των 100 ευρώ που τους είχε επιβληθεί την Κυριακή γιατί δεν χρησιμοποίησαν επικαλαμίδες.

Ως εκ τούτου, την Τρίτη (14/7) 12:45 θα αναχωρήσουν από Ντίσελντορφ για Θεσσαλονίκη μαζί με τους τραυματίες Παναγιώτη Γλύκο, Στέφανο Αθανασιάδη, Εγιάλ Γκολάσα, τους ανέτοιμους Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Κρίστιαν Νομπόα και τους Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο, Μάαρτεν Μάρτενς, ενώ θα προπονηθούν στις 19:00 στην Τούμπα.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ίγκορ Τούντορ για τον αγώνα με την Λοκομοτίβα είναι οι εξής: Όλσεν, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Κ.Σαββίδης, Μαντούρο, Τζιόλης, Χαρίσης, Κάτσε, Μακ, Μυστακίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης.

Η αποστολή θα προπονηθεί στις 10:00 και στις 14:30 θα μεταβεί οδικώς στο Ντίσελντορφ απ’ όπου με πτήση τσάρτερ θα πετάξει στις 17:30 για Ζάγκρεμπ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στις τοποθετήσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με τον Τούντορ να δίνει συνεχώς οδηγίες για τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης προπονήθηκε κανονικά.

Διαβάστε ακόμη:

Ήττα η Λοκομοτίβα στην πρεμιέρα του κροατικού πρωταθλήματος

Οι δοκιμές του Τούντορ ενόψει Λοκομοτίβα

"Καμπάνα" σε Λούκας και Περέιρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK