Όλες οι γκάφες του Όλσεν με τον ΠΑΟΚ

Με αφορμή τη νέα λάθος αντίδραση του Ρόμπιν Όλσεν στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ που κόστισε τη νίκη, το Contra.gr παρουσιάζει όλες τις γκάφες του Σουηδού τερματοφύλακα με τη φανέλα του "Δικέφαλου".

Όλες οι γκάφες του Όλσεν με τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Ρόμπιν Όλσενξεχωρίζει για το ύψος του και τα μακριά του χέρια, καθώς "σκεπάζει" την εστία. Ήταν η πρώτη μεταγραφή της εποχής Άρνεσενστον ΠΑΟΚκαι όντας σε νεαρή ηλικία (25 ετών), ειδικά για τερματοφύλακα, αποτελεί μία κίνηση με... μέλλον, καθώς έχει τις βλέψεις για να καθιερωθεί και να κάνει καριέρα στον "Δικέφαλο".

Παρόλα αυτά, στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει καθίσει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, έχει πάθει κάποια... "μπλακ άουτ", που έχουν στοιχίσει βαθμούς στην ομάδα του Τούντορ.

Το λάθος κόντρα στην Μπόχουμ

Στο φιλικό προετοιμασίας του ΠΑΟΚ με την Μπόχουμ στην Ολλανδία, ο Όλσεν έκανε την πρώτη του γκάφα ως γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, δεχόμενος αυτογκόλ. Πιο συγκεκριμένα, μετά από γύρισμα του Μιγκέλ Βίτορ, ο Σουηδός δεν κατάφερε να κοντρολάρει τη μπάλα, η οποία πέρασε κάτω από τα πόδια του και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Στον ίδιο αγώνα, είχε δεχτεί άλλο ένα αυτογκόλ νωρίτερα, μην έχοντας βέβαια τόσο μεγάλη ευθύνη, καθώς ο Ρικάρντο Κόστα τον "κρέμασε" με άτσαλο γύρισμα.

Οι λάθος θέσεις στο Ζάγκρεμπ

Στην πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Europa League, απέναντι στην Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ, ο Όλσεν δεν έκανε κάποιο παιδαριώδες λάθος, όμως οι τοποθετήσεις του στα γκολ που δέχτηκε δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές. Ειδικότερα στο δεύτερο γκολ της Κροατικής ομάδας, έμεινε "άγαλμα" στη μέση της εστίας του μετά από κόρνερ και κεφαλιά.

Η παράξενη φάση στη Σλοβακία

Στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Σπάρτακ Τρνάβα στη Σλοβακία, ο Όλσεν έκανε ένα... παράξενο πέναλτι, το οποίο ναι μεν θεωρήθηκε ως υπερβολικό, όμως ο Σουηδός είχε ευθύνη. Αυτό διότι σήκωσε το γόνατό του και χτύπησε τον αντίπαλο επιθετικό που πήγαινε προς τα πάνω του. Αντί λοιπόν να κερδίσει το επιθετικό φάουλ με έξυπνο τρόπο, υπέπεσε σε παράβαση, περισσότερο από απερισκεψία.

Δεν βγήκε και "έφαγε" γκολ στη Βέροια

Στο φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ στη Βέροια, ο 25χρονος τερματοφύλακας δέχτηκε γκολ με κεφαλιά από τον Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος πήδηξε ανενόχλητος στο χώρο ευθύνης του Σουηδού, σχεδόν πάνω στη γραμμή της εστίας. Ο Όλσεν θα μπορούσε να είχε βγει πιο έγκαιρα και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να προλάβει τον αντίπαλο επιθετικό και να "καθαρίσει" τη φάση, όπως πρέπει να κάνει κάθε γκολκίπερ στο συγκεκριμένο σημείο που πήγε η μπάλα μετά την εκτέλεση του κόρνερ.

Η... έξοδος του Μεσολογγίου με ΠΑΣ

Στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στα Ιωάννινα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ. Ο Όλσεν φέρει σημαντικότατη ευθύνη στο πρώτο γκολ (από τα τρία συνολικά) που δέχεται ο "Δικέφαλος", καθώς ύστερα από εκτέλεση πλαγίου, ο Σουηδός γκολκίπερ έκανε ανεπιτυχή έξοδο κι έδωσε την ευκαιρία στον Μανιά να σκοράρει με γυριστή κεφαλιά.

Τραγική έξοδος με ΑΕΚ

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού στο 47ο λεπτό ο Χρήστος Αραβίδης άνοιξε το σκορ για την "Ένωση", προλαβαίνοντας ακόμη μία άστοχη έξοδο του Όλσεν. Τελικά, το λάθος του δεν κόστισε στον "Δικέφαλο", αφού έκανε την ανατροπή.

Πήγε να βάλει... αυτογκόλ

Στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο, ο 25χρονος άσος παραλίγο να αποβεί μοιραίος για τον "Δικέφαλο". Στο 80ο λεπτό, κι ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες (1-1), ο Φερνάντο Ουσέρο έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Όλσεν δεν υπολόγισε σωστά και... κόντεψε να μπει μαζί με την μπάλα στα δίχτυα, αλλά τον έσωσε το κάθετο δοκάρι.

Η προσποίηση τον μπέρδεψε

Παρότι πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση απέναντι στην Ντόρτμουντ, μία λάθος αντίδραση στο 72' έδωσε την ευκαιρία στους Βεστφαλούς να φέρουν το ματς στα ίσα. Έπειτα από γέμισμα του Γκονσάλο Κάστρο, ο Γιόνας Χόφμαν δεν βρήκε την μπάλα, ο Ρόμπιν Όλσεν μπερδεύτηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Διαβάστε ακόμα:

Η γκάφα του Όλσεν στο γκολ της Ντόρτμουντ

Σχόλιο Τσακαλέας: Το παρολίγον τέλειο ριφιφί

Σχόλιο Καραΐνδρος: Τώρα ήθελε τη βοήθεια της Παναγιάς...

Σχόλιο Γιαννόπουλος: Σκυλί του πολέμου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK