Ουντότζι: "Χαρούμενος που θα παίξω κατά του ΠΑΟΚ"

Στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο πρώην παίκτης του Άρη, Σαλόζε Ουντότζι, ο οποίος πλέον αγωνίζεται σε μία εκ των αντιπάλων του "Δικεφάλου" στους ομίλους του Europa League, Ντιναμό Μινσκ. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Ουντότζι: "Χαρούμενος που θα παίξω κατά του ΠΑΟΚ"

Συγκεκριμένα o Ουντότζι είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία ομάδα υψηλού επιπέδου, με πολύ καλούς παίκτες. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ κόντρα σε αυτή την ομάδα. Πήγαμε πολύ καλά στα προκριματικά. Δουλεύουμε καθημερινά και προσπαθούμε να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα. Έχουμε μία καλή ομάδα και πιστεύουμε στους παίκτες μας. Γι’ αυτό πιστεύω πως θα τα πάμε καλά και πως θα προκριθούμε στην επόμενη φάση".

Ζούραβελ: "Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας"

Ο προπονητής της Ντιναμό Μινσκ, Ουλαντζιμίρ Ζούραβελ, ανέφερε για την κλήρωση: "Είναι η πρώτη μας εμπειρία από την φάση των ομίλων. Παίζουμε απέναντι σε γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους αγώνες αυτούς. Σεβόμαστε και τους τρεις αντιπάλους μας και θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες".

Μοντέλα: "Είμαστε το φαβορί αλλά πρέπει να το δείξουμε"

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Μοντέλα μίλησε για την κλήρωση του Europa League, λέγοντας τα εξής: "Με βάση τις ομάδες στον όμιλο, θεωρητικά είμαστε το φαβορί αλλά πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο".

Η παρακάμερα του αγώνα με την Ζίμπρου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "ανέβασε" βίντεο από το ματς με την Ζίμπρου με κάποιες ιδιαίτερες στιγμές. Δείτε το...

News 24/7

24MEDIA NETWORK