Νίκη με τραυματισμούς η Φιορεντίνα, πρώτη νίκη για Σλόβαν

Η Φιορεντινα δυσκολεύτηκε για να κάμψει την αντίσταση της Κιέβο και μάλιστα έχασε με τραυματισμό δύο παίκτες πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η Σλόβαν Λίμπερετς σημείωσε την "παρθενική" νίκη της στο τσεχικό πρωτάθλημα μετά από πέντε αγώνες.

Νίκη με τραυματισμούς η Φιορεντίνα, πρώτη νίκη για Σλόβαν
Σάντσες-Φιορεντίνα

Φιορεντίνα - Κιέβο 1-0

(28' Σάντσες)

"Πύρρειος" νίκη για τη Φιορεντίνα, η οποία πήρε τους τρεις βαθμούς από το 1-0 επί της Κιέβο στο "Αρτέμιο Φράνκι", ωστόσο έχασε με τραυματισμούς τους Ματίας Βεσίνο και Τσίπριαν Ταταρουσάνου. Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Ουρουγουανός μέσος αποχώρησε κουτσαίνοντας, αν και οι "βιόλα" ήταν ανώτεροι σε αυτό το διάστημα και μάλιστα προηγήθηκαν με κεφαλιά του Κάρλος Σάντσες.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League έχασε και τον βασικό τερματοφύλακά της με τραυματισμό στο 40', τον Τσίπριαν Ταραρουσάνου, με τον 19χρονο Λούκα Λετσερίνι να τον αντικαθιστά. Η Κιέβο είχε κάνει τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Ίντερ και ανέβασε στροφές στο 2ο ημίχρονο. Έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, έφτασε κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφερε να "κλέψει" τον βαθμό και η ομάδα του Πάουλο Σόουζα σημείωσε την πρώτη νίκη της σεζόν.

Φιορεντίνα (3-4-2-1): Ταταρουσάνου (40' Λετσερίνι), Τόμοβιτς, Μίλιτς, Αστόρι, Τέγιο, Βεσίνο (8' Μπάντελι), Σάντσες (59' Μπερναρντέσκι), Αλόνσο, Βαλέρο, Ίλιτσιτς, Κάλινιτς

Κιέβο (4-3-1-2): Σορεντίνο, Κατσιατόρε, Νταϊνέλι, Σέζαρ, Γκόμπι, Κάστρο, Ραντοβάνοβιτς, Χετεμάι, Μπίρσα (71' Πελισιέρ), Μετζιορίνι (83' Ριγκόνι), Ινγκλέζε (85' Τζάλοου)

Νίκη με τραυματισμούς η Φιορεντίνα, πρώτη νίκη για Σλόβαν
WWW.APIKFOTO.CZ

Πρίμπραμ - Σλόβαν 0-1

(53' Χόβορκα)

Σεφτέ στις νίκες για τη Σλόβαν Λίμπερετς, η οποία έκαμψε την αντίσταση της ουραγού Πρίμπραμ εκτός έδρας. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο, ωστόσο απέναντι στη χειρότερη ομάδα της πρώτης κατηγορίας στο τσεχικό πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" και να "ξεκολλήσει" από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της ομάδας του Γίντιχ Τερπισόβσκι ήταν ο κεντρικός αμυντικός Ντάβιντ Χόβορκα στο 53ο λεπτό.

Η σύνθεση της Σλόβαν (4-1-4-1): Ντουμπράβκα, Κοουφάλ, Χόβορκα, Ποκόμι (65' Λάτκα), Μπάρτοσακ (75' Νιτριάνσκι), Μπαρτλ, Φόλπρεχτ, Σούκενικ, Σίκορα (86' Μπρέιτε), Βουχ, Μπάρος

* Η Καραμπάγκ δεν είχε υποχρεώσεις αυτήν την εβδομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK