Παπαδόπουλος: "Τώρα βαθμούς γιατί δεν έχουμε περιθώρια"

Δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Φιορεντίνα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη για βαθμούς.

Παπαδόπουλος: "Τώρα βαθμούς γιατί δεν έχουμε περιθώρια"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε πως πλέον και μετά την ήττα από την Φιορεντίνα τα πράγματα είναι δύσκολα για την Φιορεντίνα και υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί στο εξής βαθμούς.

Συγκεκριμένα είπε: "Κάναμε δύο συνεχόμενες ήττες. Πλέον είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα χρειαστούμε σίγουρα βαθμούς στην συνέχεια".

Για το παιχνίδι με την Φιορεντίνα στην Ιταλία επεσήμανε: "Θα δουλέψουμε πολύ γι΄αυτό το παιχνίδι. Θα χρειαστούμε βαθμούς γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Ρατς: "Να πάρουμε αποτέλεσμα στην Ιταλία"

Ο Ραζβάν Ρατς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φύγει με... άδεια χέρια από την Ιταλία στο ματς με την Φιορεντίνα. Ο Ρουμάνος δήλωσε:

"Το αποτέλεσμα σήμερα στο Μινσκ μας κρατάει ακόμα στην υπόθεση πρόκριση. Βέβαια πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα στην Φλωρεντία και να νικήσουμε τα άλλα δύο ματς. Πρώτος τελικός για μας είναι στην Ιταλία και μετά βλέπουμε.

Ήταν επίπονο παιχνίδι σήμερα. Πρέπει να ξεκουραστούμε αλλά να αλλάξουμε και πνευματικά ώστε να προετοιμαστούμε σε ένα διαφορετικό παιχνίδι όπως αυτό με την Βέροια.

Είναι πάρα πολύ όμορφο να φωνάζουνε οι οπαδοί σου 90 λεπτά αλλά και μετά το ματς και παρά την ήττα. Οι παίκτες της Φιορεντίνα έμειναν με ανοιχτό το στόμα και με ρωτούσαν αν είναι πάντα έτσι. Έχουμε και εμείς ένα χρέος απέναντι στον κόσμο να δίνουμε το 100 τοις εκατό σε κάθε αγώνα.

Το ζητάω και σαν χάρη να είναι έτσι και στα ματς του πρωταθλήματος και εμείς θα τα δίνουμε όλα γιατί το πρωτάθλημα είναι ένας σημαντικός στόχος".

Κίτσιου: "Μπορούμε να προκριθούμε..."

Ο Στέλιος Κίτσιου θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Συγκεκριμένα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είπε στην NOVA:

"Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δώσαμε χώρο στην Φιορεντίνα σε ορισμένα σημεία και το πληρώσαμε. Θα μπορούσαμε να δεχτούμε κι άλλο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο κάναμε και εμείς την προσπάθειά μας. Πιστεύαμε στο ημίχρονο πως μπορούσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και προσπαθήσαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει αλλά δεν τα καταφέραμε. Η αξία της Φιορεντίνα είνα γνωστή. Στα πρώτα λεπτά κάναμε κάποια λάθη. Δεν νομίζω πως τους σεβαστήκαμε πιο πολύ από όσο έπρεπε. Η συνέχεια είναι δύσκολη στην Ευρώπη. Νομίζω όμως θα αντεπεξέλθουμε και στο τέλος θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση".

Βίτορ: "Μας πίεσε η Φιορεντίνα και δυσκολευτήκαμε"

O Μιγκέλ Βίτορ στάθηκε στην νευρικότητα που είχε ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του αγώνα με την Φιορεντίνα, Μεταξύ άλλων είπε στην NOVA: "Η Φιορεντίνα είχε μεγαλύτερη εμπειρία, πίεσε ψηλά και μας δυσκόλεψε. Αρχίσαμε νευρικά το παιχνίδι κι αυτό μας κόστισε. Η νίκη όταν ισορροπήσαμε θα μπορούσε να πάει και σ΄ εμάς και σ΄ αυτούς. Παλεύουμε ως το τέλος και είμαστε σίγουροι πώς μπορούμε και καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK