"Πέταξε" για Ρωσία ο ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία για τον κρίσιμο αγώνα με την Κρασνοντάρ μπήκε ο Δικέφαλος. Δείτε χαρακτηριστικά πλάνα από την αναχώρηση της αποστολής.

"Πέταξε" για Ρωσία ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τυμπανοκρουσίες η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (4/11) από το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό την Ρωσία, ενόψει του αυριανού (5/11) αγώνα με την Κρασνοντάρ. Κοντά στους παίκτες και το τεχνικό τιμ βρίσκονται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο αντιπρόεδρος, Μάκης Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσάρεβα και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Ηλίας Γεροντίδης. Ο Δικέφαλος θα φτάσει στον προορισμό του περίπου στις 12 η ώρα Ελλάδας.

"Πέταξε" για Ρωσία ο ΠΑΟΚ

Στην αποστολή για τη Ρωσία, θυμίζουμε, βρίσκονται οι: Όλσεν, Γλύκος, Μελίσσας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Γκολάσα, Χαρίσης, Σάμπο, Τζιόλης, Μακ, Πέλκας, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κ.Σαββίδης, Τσίμιροτ, Κίτσιου.

Η συνέντευξη Τύπου του Ίγκορ Τούντορ θα πραγματοποιηθεί στις 17:15 (ώρα Ελλάδας) και στις 18:00 θ’ ακολουθήσει η προπόνηση.

"Πέταξε" για Ρωσία ο ΠΑΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο αύριο θα βρεθεί ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και αρκετοί εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε χαρακτηριστικά videos από την αναχώρηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK