Σαββίδης: "Φέτος είμαστε ομάδα"

Οι εντυπώσεις του Ιβάν Σαββίδη μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό Μινσκ.

Σαββίδης: "Φέτος είμαστε ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης παρακολούθησε το ματς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Μινσκ μαζί με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Ορφανό αλλά και άλλους επώνυμους σε σουίτα του γηπέδου της Τούμπας. O μεγαλομέτοχος του "Δικέφαλου" δεν έκρυψε στιγμή την ικανοποίησή του για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα, όχι μόνο στο παιχνίδι με τη Μινσκ, αλλά από την αρχή της φετινής σεζόν.

Τόνισε ωστόσο πως ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να έχει διάρκεια στην απόδοσή του και πως θέλει να δει το πώς θα "αντιδράσουν" οι "ασπρόμαυροι" σε πιο δύσκολα παιχνίδια.

"Φέτος είμαστε ομάδα... Πρέπει όμως να έχουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μας. Περιμένω να δω την ομάδα σε πιο δύσκολα ματς", έλεγε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Περέιρα: "Νιώθω καλά"

Για προληπτικούς λόγους ο Φακούντο Περέιρα δεν αγωνίστηκε την Πέμπτη μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε παραμονή του ματς με την Ντιναμό Μινσκ. Ο Αργεντινός έμεινε εκτός 18άδας αλλά την Δευτέρα αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα.

“Νιώθω καλά, θα είμαι έτοιμος την Δευτέρα”, είπε ο Περέιρα εξερχόμενος από το γήπεδο, δείχνοντας ότι η μη συμμετοχή του στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League ήταν απλώς μία κακή παρένθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK