Σκέφτεται Κουλούρη για ενδεκάδα ο Τούντορ

Την χρησιμοποίηση του νεαρού επιθετικού έχει στο μυαλό του ο Ιγκόρ Τούντορ για το ματς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Διαβάστε την πιθανή ενδεκάδα.

Σκέφτεται Κουλούρη για ενδεκάδα ο Τούντορ
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει την Πέμπτη να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, με τον Ιγκόρ Τούντορ να σκέφτεται το εξής σχήμα. Ο Ολσεν θα είναι κάτω από το τέρμα και από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κίτσιου, Κόστα, Βίτορ και Τζαβέλλας. Στο κέντρο θα βρίσκεται ο Κάτσε με τον Τζιόλη (προοριζόταν στη θέση του ο Χαρίσης αλλά τραυματίστηκε την Τετάρτη) και μπροστά τους ο Πέλκας, δεξιά ο Λούκας, αριστερά ο Μακ και στην κορυφή της επίθεσης ο Κουλούρης. Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ ξεκινά με σχήμα 4-2-3-1 αλλά όταν επιτίθεται, θα μετατρέπεται σε 3-5-2 και ο Μακ ή ο Λούκας θα πλαισιώνουν τον Κουλούρη στην επίθεση.

Προπονήθηκε μόνος του ο Σόφτσιτς

Το "αστέρι" της Λοκομοτίβα, Νταμίρ Σόφτσιτς είχε δεχτεί ένα χτύπημα στον αστράγαλο στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας με την Ίστρα για το πρωτάθλημα, όμως σύμφωνα με τους Κροάτες υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Τούμπας άσχετα αν προπονήθηκε μόνος του στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του την Τετάρτη (22/7) στην Θεσσαλονίκη.

Η πιθανή ενδεκάδα του συλλόγου του Ζάγκρεμπ είναι η εξής, σε διάταξη 4-2-3-1: Ζελένικα στην εστία, Μπάρτολετς, Πρένγκα, Μρτσέλα, Μπρούσιτς στην άμυνα, Λέκο και Μίσιτς στη μεσαία γραμμή, Ντόλεζαλ, Σόβσιτς και Αντριγιάσεβιτς πιο προωθημένοι στο χώρο του κέντρου, πίσω από τον Κόλαρ που θα είναι ο μοναδικός επιθετικός.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι υπάρχουν δύο αλλαγές. Εκτός απροόπτου δεν θα ξεκινήσει ο Μπεγκόνια και την θέση του θα πάρει ο Ντόλεζαλ ενώ αντί του Μάριτς θα αγωνιστεί ο Μίσιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK