Στέφενς: "Εξήγησα στον Στοχ γιατί τον έβγαλα"

Ο Χουμπ Στέφενς εξήγησε στον Μίροσλαβ Στοχ για ποιον λόγο τον αντικατέστησε, ενώ όσον αφορά τον επαναληπτικό, χαρακτήρισε λίγο πιο τυχερή την Μπενφίκα.

Στέφενς: "Εξήγησα στον Στοχ γιατί τον έβγαλα"

"Κάναμε πολύ μεγάλο αγώνα μέχρι το σημείο της αποβολής, πιέσαμε την Μπενφίκα αλλά όταν στην ίδια φάση έρχεται και το γκολ μετά είναι δύσκολα. Μιλώντας με τον Κατσουράνη μου είπε ότι βρήκε την μπάλα, αν είναι έτσι σίγουρα δεν υπάρχει αποβολή", δήλωσε αρχικά στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ερωτηθείς αν είναι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παικτών του, ο Στέφενς απάντησε: "Φυσικά και είμαι χαρούμενος, έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν μας έκαναν ευκαιρίες οι αντίπαλοι, είχαμε υπομονή, τα καταφέραμε να παίξουμε με καλή αμυντική οργάνωση".

Για το τελικό αποτέλεσμα είπε: "Χάσαμε 1-0 με ένα γκολ οφσάιντ στο πρώτο ματς και σήμερα το παιχνίδι άνοιξε με μία αποβολή. Αυτά τα παιχνίδια είναι στο 50-50 και εκείνοι στάθηκαν λίγο πιο τυχεροί".

Όταν ρωτήθηκε αν η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο ματς με την Μπενφίκα ή σε εκείνο με την Άλκμααρ, ο Ολλανδός τεχνικός αποκρίθηκε: "Αυτά είναι θέματα της κλήρωσης, το θέμα είναι ότι εμείς κληρωθήκαμε με μία πολύ δύσκολη ομάδα".

Για το αν προτιμά Κύπελλο ή 2η θέση είπε: "Πρώτα απ' όλα είναι το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής και θέλουμε να προετοιμαστούμε γι' αυτό".

Λίγο αργότερα ο Χουμπ Στέφενς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Είμαστε απογοητευμένοι, όχι όμως από την προσπάθεια. Σήμερα παίξαμε με καλή αμυντική οργάνωση και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι μέχρι που μείναμε με 10 παίκτες. Μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Όταν χάνεις με ένα γκολ οφσάιντ στην Τούμπα και σήμερα πρέπει να παίξεις με 10 παίκτες, είναι δύσκολο και το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει δυσαρεστημένους. Πιστεύω πως στο πρώτο ματς η Μπενφίκα έπαιξε καλύτερα, αλλά σήμερα εμείς ήμασταν καλύτεροι. Ελπίζω να μάθαμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Δεν δώσαμε ούτε μια ευκαιρία στην Μπενφίκα εκτός από ένα φάουλ που έσωσε ο Γλύκος. Ήταν ένα ματς 50-50 και δείξαμε πως ακόμη και με ομάδες, όπως η Μπενφίκα, μπορούσαμε να σταθούμε σε αυτό το επίπεδο".

Για την αλλαγή του Στοχ (σ.σ. έγινε αλλαγή ενώ είχε περάσει ο ίδιος αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο) είπε: "Στον παίκτη το εξήγησα και του είπα πως τον θεωρώ πολύ επιθετικό. Ο Νίνης έχει πιο πολλά αμυντικά προσόντα και δεν θέλαμε να μεγαλώσει το σκορ".

Ερωτηθείς αν ο ΠΑΟΚ "σεβάστηκε" περισσότερο από όσο έπρεπε την Μπενφίκα απάντησε: " Πήραμε περισσότερα ρίσκα σήμερα. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες φυσικά μπορείς να πάρεις ρίσκα, αλλά μπορεί να ηττηθείς με 5-0 ή 6-0. Μέχρι την αποβολή συνεχώς βελτιωνόμασταν και είχαμε την ευκαιρία μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK