Στην αποστολή και ο Περέιρα (VIDEOS)

Ο Αγγελος Αναστασιάδης παίρνει μαζί του στη Γαλλία όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ, πλην των Μαντούρο, Κωνσταντινίδη και Τζαβέλλα.

Στην αποστολή και ο Περέιρα (VIDEOS)

Με ασκήσεις φυσικής κατάστασης ολοκλήρωσαν την εν Ελλάδι προετοιμασία τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (2/10) με αντίπαλο τη Γκινγκάμπ. Ο Αγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να πάρει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές -ακόμη και τον Γλύκο που έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω κάκωσης στο γόνατο- εκτός από τους τραυματίες Γιώργο Τζαβέλλα, Χέντβιχες Μαντούρο, Δημήτρη Κωνσταντινίδη προκειμένου να είναι κοντά στην ομάδα και να μετάσχουν κανονικά στις προπονήσεις που θα γίνουν στην Γαλλία.

Μετά το φινάλε του σημερινού (30/9) προγράμματος η αποστολή γευμάτισε στον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας και αναχώρησε για το αεροδρόμιο Μακεδονία προκειμένου να πετάξει για Βενετία κι από εκεί για το αεροδρόμιο Σεντ Μπρι.

Δείτε το βίντεο της σημερινής (30/9) προπόνησης:

Η αναχώρηση της αποστολής

Περίπου στις 14.30 τα μέλη της αποστολής πέρασαν από τον έλεγχο του αεροδρομίου και στη συνέχεια "πετούν" για Βενετία κι από εκεί για το αεροδρόμιο Σεντ Μπρι. Ο Δικέφαλος θα παραμείνει στην Γαλλία έως την Παρασκευή (3/10). Ο Αγγελος Αναστασιάδης πήρε συνολικά μαζί του 23 παίκτες, ακόμη και τους Περέιρα, Γλύκο, που δεν είναι έτοιμοι, ώστε όλοι να είναι κοντά στην ομάδα το τριήμερο που ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στη Γαλλία. Οσον αφορά τον διεθνή πορτιέρο, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στο γονατο, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θέλει να τον έχει κοντά του ώστε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Η δημοφιλία των παικτών του ΠΑΟΚ, αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει ανέβει κατακόρυφα μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, κάτι που φάνηκε και στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Αρκετοί ήταν οι ταξιδιώτες που έλεγαν μπράβο στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και τους φωτογράφιζαν.

Τέλος, την παράσταση έκλεψε το κοριτσάκι του Ρατς, που βρέθηκε στον χώρο για να αποχαιρετήσει τον πατέρα του.

Η ανθρωπιά των παικτών του ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είναι πρωταγωνιστές μόνο εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά και εκτός. Σήμερα (30/9) το πρωί ο Στέφανος Αθανασιάδης παρέδωσε εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ το ποσό -σύμφωνα με πληροφορίες- των 15.000 ευρώ στον πρόεδρο του club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, Τάσο Παπαιωάννου, ώστε να δοθεί στην οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη, του νεαρού παίκτη των Ακαδημιών του Δικεφάλου που έπεσε θύμα τροχαίου και από τότε καθηλώθηκε στο κρεβάτι.

Στην αποστολή και ο Περέιρα (VIDEOS)

Σε ανάλογη κίνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν προβεί και την περσινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη

Όταν ο Βρύζας "σκότωσε" την Άρσεναλ (VIDEOS)

Μακ: "Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK