Στον ΟΤΕ TV το Μπρόντμπι - ΠΑΟΚ

Ο αγώνας ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπρόντμπι στη Δανία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από αθλητικό κανάλι του OTE TV. Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα θα αναζητήσουν σήμερα οι Δανοί.

Στον ΟΤΕ TV το Μπρόντμπι - ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μπρόντμπι αποκτήθηκαν από τον OTE TV. Το συγκεκριμένο ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη (27/08) στη Δανία, στις 21:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ. Υπενθυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League θα το δείξει η NOVA, την ερχόμενη Πέμπτη (20/08) στις 20:00, στην Τούμπα.

Θέλει επιτέλους νίκη η Μπρόντμπι

Η Μπρόντμπι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα Δανίας, μετρώντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία μέχρι στιγμής. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa League αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 τη Βίμποργκ εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική, θέλοντας να πάρει την πρώτη της νίκη στους εγχώριους αγώνες της. Έτσι, το ενδιαφέρον της είναι στραμμένο στο σημερινό ματς κι έπειτα θα στραφεί στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τον "Δικέφαλο" στην Τούμπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK