Τούντορ: "Παρελθόν ο Λούκας για εμάς"

Ο Ιγκόρ Τούντορ επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Λούκας από τον ΠΑΟΚ και σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση με την Σπάρτακ Τρνάβα.

Τούντορ: "Παρελθόν ο Λούκας για εμάς"
Τούντορ-ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

"Δεν θέλω να μιλάω πια για τον Λούκας", είπε ο Τούντορ, ξεκαθαρίζοντας πως ο Ισπανός αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε ο Κωνσταντινίδης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Σπάρτακ.

Ο 37χρονος προπονητής του Δικεφάλου ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τη Σπάρτακ Τρνάβα στη Σλοβακία, πως δεν θέλει πια να μιλάει για τον Λούκας, αλλά για τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το ματς.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου

"Δεν θέλω να μιλώ για παίκτες που δεν είναι εδώ. Ξέρω ότι η ομάδα που θα παίξει αύριο πιθανώς με αυτή τη μορφή δεν πρόκειται να παίξει ξανά. Ξέρω ότι δε θα έχουμε στη διάθεση μας ποιοτικούς παίκτες. Εμείς ξέρουμε ότι είναι δύσκολη η κατάσταση για το συγκεκριμένο παιχνίδι και εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Γνωρίζω ότι θα πρέπει να στηριχθούμε σε αυτό το ματς σε παίκτες που δεν έπαιξαν στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Δε θέλω λοιπόν να μιλάω για παίκτες που δεν είναι εδώ για λόγους που και εσείς και εγώ γνωρίζω. Σαφώς και σε αυτό το ματς μας λείπει η ποιότητα αλλά αν κάνουμε αυτά που πρέπει θα περάσουμε. Εμείς θέλουμε να παίξουμε στα πλέι οφ και θα το προσπαθήσουμε αποδεχόμενοι τις δυσκολίες".

Για το ότι δόθηκε άδεια στον Λούκας και δεν έμεινε να παίξει και σε αυτό το παιχνίδι

"Η δουλειά μου δεν είναι να σχολιάζω και να εξηγώ για αυτή την απόφαση. Η δουλειά μου έχει να κάνει με την προπόνηση των ποδοσφαιριστών που έχω στη διάθεση μου".

Για το αν ο Λούκας υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει

"Ο Λούκας είναι παρελθόν για εμάς και αυτό μπορώ να σας πω. Δεν θέλω πια να μιλώ για τον Λούκας. Εγώ θέλω να δω έντεκα παιδιά που θα τα δώσουν όλα και είναι σημαντικά παιδιά για μένα αυτά που θα παίξουν. Όλα τα άλλα τα αφήνουμε για αργότερα".

Για το ποια στοιχεία πρέπει να έχει η ομάδα για να πάρει την πρόκριση

"Αυτή τη φορά θα παίξουμε με έντεκα και αυτό είναι το σημαντικό. Είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά σέβομαι την Σπάρτακ. Έχει σοβαρό προπονητή και καλούς παίκτες αλλά εμείς πρέπει να πιέσουμε και να δείξουμε την ποιότητα μας στο παιχνίδι. Να δω καλή άμυνα για ενενήντα λεπτά και καλή πίεση. Πιστεύω ότι αν αμυνθούμε καλά θα έρθουν και οι ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αν σκοράρουμε θα περάσουμε στην επόμενη φάση και αυτό είναι ξεκάθαρο".

Για το αν θα προσαρμόσει τα πλάνα του σε αυτά τα δεδομένα για το συγκεκριμένο ματς

"Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για το πώς θα παρατάξω την ομάδα μου. Θέλω να δω καλή νοοτροπία και να δω τα παιδιά να παλεύουν για ενενήντα λεπτά, εμείς θα περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για το αν περιμένει μια καυτή έδρα αφού και το γήπεδο είναι μικρό

"Είναι ωραίο και για τις δυο ομάδες ένα γεμάτο γήπεδο. Εγώ τουλάχιστον ήθελα να παίζω σε γεμάτο γήπεδο. Θα είναι καλό και για τους δικούς μου παίκτες αυτό".

Για το αν το ματς είναι "τελικός" για τον ΠΑΟΚ

"Φυσικά και είναι γιατί αν χάσουμε δεν συνεχίζουμε στην διοργάνωση. Αλλά όλα τα παιχνίδια για μένα είναι σημαντικά. Θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα άλλα ματς για να μπούμε και να το κερδίσουμε".

Για το αν η πίεση είναι τώρα μεγαλύτερη σε σχέση με την παραμονή του αγώνα με την Λοκομοτίβα στην Τούμπα

"Είναι πολύ δύσκολο να συγκρίνουμε τα δυο ματς. Πλέον έχουμε καλύτερη φυσική κατάσταση αλλά από την άλλη απουσιάζουν παίκτες που είχαμε σε εκείνο το ματς".

Κωνσταντινίδης: "Με γκολ τελειώνει η πρόκριση"

Αρχικά είχε μιλήσει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης δηλώνοντας:

Για το γεγονός ότι θα παίξει μετά από καιρό βασικός παίρνοντας την θέση του Κίτσιου ο οποίος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση

"Δεν με φοβίζει αυτό γιατί έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αυτό που θέλω είναι όλα τα παιδιά να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση γιατί για αυτό ήρθαμε εδώ".

Για τα σημεία που θα κριθεί ο αγώνας

"Η Σπαρτάκ παίζει στην έδρα της και εμείς θέλουμε ένα γκολ γιατί έτσι θα τελειώσει η πρόκριση. Εμείς αυτό θέλουμε, να πετύχουμε ένα γκολ αλλά και να προσέξουμε την ταχύτητα των αντιπάλων. Στο πρώτο ματς αγωνιστήκαμε με δέκα παίκτες και αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Δουλέψαμε σε κάποια πράγματα και είμαστε έτοιμοι".

Διαβάστε ακόμη

Γιάραμπεκ: "50-50 με ΠΑΟΚ οι πιθανότητες πρόκρισης"

"Πάει στον ΠΑΟΚ ο Τσίμιροτ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK