Τα χιόνια στην Ελλάδα έφεραν διαδικτυακή "κόντρα" ΠΑΟΚ-Σάλκε!

Η Ελλάδα ντύθηκε στα λευκά τις τελευταίες ημέρες και αυτό έδωσε αφορμή σε ΠΑΟΚ και Σάλκε να ανοίξουν... διάλογο για τον καιρό μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στο Twitter.

Τα χιόνια στην Ελλάδα έφεραν διαδικτυακή "κόντρα" ΠΑΟΚ-Σάλκε!

Τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Σάλκε για τους "32" του Europa League αργούν ακόμα (είναι προγραμματισμένα για τις 16 και 23 Φεβρουαρίου) ωστόσο οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να τα... πουν από τώρα μέσω των επίσημων λογαριασμών των δύο συλλόγων στο Twitter, με αφορμή τις ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη χώρα μας από τις αρχές της εβδομάδες.

Αρχικά ο ΠΑΟΚ ανέβασε μία φωτογραφία με την προπόνηση της Τρίτης όπου διεξήχθη σε αγωνιστικό χώρο καλυμμένο από το χιόνι και η Σάλκε, μέσω του αγγλικού λογαριασμού της στο Twitter θέλησε να αστειευτεί, με δεδομένο πως αυτή την περίοδο οι παίκτες των "βασιλικών μπλε" βρίσκονται για προετοιμασία στην Ισπανία (υπάρχει χειμερινή διακοπή στη Bundesliga), όπου ο καιρός είναι εντελώς διαφορετικός.

"Συνηθίζουμε σε ελαφρώς διαφορετικές καιρικές συνθήκες τελευταία", ήταν το σχετικό σχόλιο, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πάσα των Γερμανών και να δημοσιεύει νέα φωτογραφία από την προπόνηση στο χιόνι, με το εξής μήνυμα προς την ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ: "Ναι, αλλά προετοιμαζόμαστε για γερμανικού τύπου καιρικές συνθήκες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK