Θυμήθηκε τα παλιά ο Μουσλίμοβιτς: "Για πάντα ένας από εσάς"

Ειδική αναφορά στο γκολ που είχε πετύχει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρ πριν από ακριβώς πέντε χρόνια, το οποίο είχε στείλει ον "Δικέφαλο" στους ομίλους της διοργάνωσης έκανε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Θυμήθηκε τα παλιά ο Μουσλίμοβιτς: "Για πάντα ένας από εσάς"

Σαν σήμερα (26/8) πριν από ακριβώς πέντε χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε αποκλείσει την Φενέρ στο Europa League. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς είχε κάνει το 1-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι και το αποτέλεσμα εκείνο σε συνδυασμό με το 1-0 της Τούμπας, είχε δώσει την πρόκριση στους "ασπρόμαυρους".

"Πέντε χρόνια πριν σαν χθες ... Το ίδιο συναίσθημα και σήμερα, όπως πριν από πέντε χρόνια. Για πάντα ένας από εσάς", έγραψε ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ στον λογαριασμό του στο facebook.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ