Τι Ρεν, τι Γκινγκάμπ!

Κάτι λιγότερο από εννιά χρόνια έχει να αντιμετωπίσει γαλλική ομάδα ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Για την ακρίβεια από τις 15 Δεκεμβρίου του 2005, όταν κέρδισε με 5-1 την Ρεν.

ΠΑΟΚ-ΡΕΝ / ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΥΕΦΑ
ΠΑΟΚ-ΡΕΝ / ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΥΕΦΑ MOTION TEAM - ()

Ο ΠΑΟΚ είχε αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ωστόσο, έψαχνε την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη μετά από τέσσερα χρόνια! Και την πέτυχε με τον πλέον εμφατικό τρόπο μπροστά σε μόλις 1000 οπαδούς του, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα κατά του Γιάννη Γούμενου.

Οι παίκτες του Κωστίκου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έφτασαν να προηγούνται μόλις στο 2' με αυτογκόλ του Ροσά. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-0 με ένα εξαιρετικό γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 38'.

Στην επανάληψη οι Γάλλοι μείωσαν στο 71' με τον Μπριάν και από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Ένα γκολ του Σαλπιγγίδη στο 83' και δύο του Γιασεμή στο 79' και στο 89' με εκπληκτικό ψαλιδάκι έγραψαν το τελικό 5-1 και διασκέδασαν τις εντυπώσεις μιας όχι και τόσο πετυχημένης ευρωπαϊκής σεζόν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Κωστίκος): Φερνάντες, Φουτσίνι, Καρυπίδης, Ουντέζε, Κωνσταντινίδης, Μαλαδένης (46' Ηλιάδης), Μπαλάφας, Χριστοδουλόπουλος (73' Σαλπιγγίδης), Σικαμπάλα, Εγκωμίτης (75' Ανδράλας), Γιασεμή

Ρεν (Μπόλονι): Πουπλέν, Σεπσί, Ντουμπέ, Ροσά, Αντάιλτον, Μπαρμπόζα (72' Σέλστρεμ), Μπουριγιόν, Μβουέμπα, Σο (72' Φρέι), Ν Γκεμά (72' Ουτάκα), Μπριάν

Διαιτητής: Αντόνιο Κόστα (Πορτογαλία)

Κίτρινες: Χαραλάμπους - Μπριάν, Πουπλέν

Τα γκολ του Χριστοδουλόπουλου και του Γιασεμή

News 24/7

24MEDIA NETWORK