Τρεις αγωνιστικές στον Σκόνδρα

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας για την αποβολή του στην αναμέτρηση με την Σπάρτακ Τρνάβα στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Τρεις αγωνιστικές στον Σκόνδρα
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σκόνδρας τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα.

Επιπλέον, ο Τέρι Αντονις δεν θα δηλωθεί στη λίστα για τις αναμετρήσεις με την Μπρόντμπι γιατί δεν έχουν έρθει όλα τα χαρτιά του, ενώ γίνεται προσπάθεια να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα γραφειοκρατικά για το ματς της Κυριακής (23/8) με την Ξάνθη .

Ζητά προσοχή η ΠΑΕ από τον κόσμο

Προσοχή στη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ ζητά η ΠΑΕ για το ματς με την Μπρόντμπι, καθώς μέχρι στιγμής έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο 30.000 ευρώ για το εντός έδρας παιχνίδι με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και συνολικά με 18.000 ευρώ για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποδέχεται τους φιλάθλους σε μία ακόμη μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά και υπενθυμίζει πως και στην αναμέτρηση με την Μπρόντμπι για τα Play Offs του Europa League απαγορεύονται οι ρίψεις αντικειμένων, πυρσών, βεγγαλικών ή κροτίδων, η χρήση μηχανημάτων lazer καθώς και η ανάρτηση πανό με υβριστικό, εθνικιστικό, πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Οι κανονισμοί της UEFA ειναι πολύ αυστηροί και η ομάδα μας κινδυνεύει με υψηλά πρόστιμα. Ας βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση με ολες μας τις δυνάμεις, αλλά μέσα στα όρια του επιτρεπτού.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00, ενώ εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται στα εκδοτήρια της μπουτίκ (09:00 – ως την έναρξη του αγώνα) και της Θύρας 4 (15:00- ως την έναρξη του αγωνα).

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να φροντίσουν για την έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων τους προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα εκδοτήρια. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη και τη συμπεριφορά τους".

"Εφυγαν" 7.500 εισιτήρια, πήρε άλλα 750 για το εκτός

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχουν ήδη "φύγει" 7.500 εισιτήρια, ενώ για τη θύρα 7 έχουν μείνει ελάχιστα και τα διαρκείας έχουν φτάσει 6.500.

Όσον αφορά τον επαναληπτικό με την Μπρόντμπι στην Δανία, να σημειωθεί ότι ο "δικέφαλος" έχει πάρει 750 εισιτήρια και αν υπάρξει ζήτηση μπορεί να πάρει άλλα 550.

News 24/7

24MEDIA NETWORK